Bu Kampanya Tarihe Geçecek

Bu Kampanya Tarihe Geçecek

Düzcespor Yönetim Kurulu tarafından takıma destek olmak amacıyla başlatılan Hatıra Bilet Kampanyasına 7’den 70’e herkes sahip çıktı. Tarihe geçecek olan bu organizasyona tam destek verildiğini söyleyen Düzcespor sevdalısı Gazeteci Hasan Kaya, “Düzceli Düzceliliğini gösterdi” dedi.

Düzcespor Yönetimi tarafından başlatılan Hatıra Bilet Kampanyası'na destek yağıyor. 

Hemen hemen toplumun her kesiminden Düzcespor’a destek verildiğini belirten Hasan Kaya, vatandaşların Düzce'nin tek profesyönel spor kulübüne tam destek verdiğini ifade etti. 

Bazı vatandaşların iş yerinden evine giderken 1 bilet dahi olsa alarak takımına sahip çıkmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Hasan Kaya şöyle konuştu:

“Düzce takımına sahip çıkıyor. Düzcespor yönetim kurulunun çağrısı ile kamuoyundan gelen talepler üzerine başlatılan hatıra bilet kampanyasına Düzceli Düzcespor taraftarları gerçekten büyük ilgi gösteriyor. İş adamlarımız olsun esnafımız olsun siyasetçilerimiz olsun hemen her kesimden inanılmaz bir destek var. Özellikle o daha çok toplu gelip bilet almak gibi faaliyetler sona erdi. Bireysel olarak geliyor vatandaş 25 lirasını veriyor biletini alıyor. 50 liraya 2 biletini alıp gidiyor. Bunlar tabiî ki toplu olanlar rakamsal olarak kulübe daha büyük katkı sağlıyor. Onun için teşekkür ediyoruz ama çıkıyor işyerinden gelip şurada 25 lira verip bir tane bilet alması inanılmaz derecede beni mutlu ediyor. Bu satışlarımız devam edecek.

Hatıra bilet kampanyası ne kadar sürecek?

Bilet satışları ne zamana kadar devam edecek? Bununla alakalı olarak kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin açıkladığı bir tarih yok. Onun için daha sonra bu kamuoyuna açıklanacak. Ama bilet satışlarımız sabah 09.00 akşam 18.30 saatleri arasında Düzcesporstore’da devam edecek. Ben buradayım tüm Düzcespor sevdalılarını futbol severlerini nasıl ki hep sosyal medyada paylaşılır 3 büyük yok tek büyük yaşadığın doğduğun doyduğun kentin takımıdır. O zaman Düzce’nin tek takımı profesyonel takımı Düzcespor’a tüm taraftarlarımızı iş adamlarımızı esnafımızı vatandaşlarımızı desteğe davet ediyoruz.

“Bu tarihe geçecek bir organizasyon”

Önceki yıllarda Özgür Sağlam başkanlığındaki yönetim kurulu yani 1-2 yıl önce yapılmıştı. Ama o kısa süreli yapılan bir çalışma idi. Burada 1 maç cezalı idi Düzcespor, seyirci giremiyordu. Hem kulübe destek amaçlı hem de hatıra olarak bilet basılmıştı. O birkaç gün içerisinde maça kadar tamamlanmıştı. O zaman ki ilgi ile bugün ki ilgi aralarında dağlar kadar fark var. Şimdi bilet satışları müthiş durumda. Düzceli Düzceliliğini gösterdi. Çok güzel bir şekilde de devam ediyor. Bu tarihe geçecek bir organizasyon olacağına inanıyorum.”

Haber: H. DURNA - E. BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.02.2021
23:14

Toplanan para ile ilgili rutin bilgi verilmesi gerekmez mi..vatandaş olaya sahip çıktıysa toplanan parayı da bilmesi gerekir..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,36
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.