Düzcespor 2. Sıraya Yükseldi

Düzcespor 2. Sıraya Yükseldi

Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor lig’in 24. haftasında deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprüspor ile karşılaştı. Zorlu deplasmandan temsilcimiz 3 puanla geri döndü.

 

 

Temsilcimiz Düzcespor 3. Lig 4. Grup 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Karaköprüspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya baskılı futbol ile başlayan Kırmızı Lacivertliler, aradığı golü maçın 10. dakikasında Malik Karaahmet’in ayağından buldu. 34. dakikada Karbel Karaköprüspor penaltı kazandı. Umut Pusat’ın kullandığı penaltı atışında top direkten geri döndü. 56. dakikada sakatlanan Ebu Sıddık’ın yerine oyuna Muhammet Ensar Uzun dahil oldu. 79. Dakika’da Nevzat Bilen şık bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. 87. dakikada ev sahibi ekip Mert Efe Çölbeyi’in attığı gol ile skoru 1-2 yaptı.  Maçın geri kalanında başka gol olmadı. Temsilcimiz Düzcespor aldığı galibiyet ile şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puan alarak 2. sıraya yükseldi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.03.2021
16:47

Tebrikler,Çok önemli galibiyet.2.sıraya yükseldi.Bu hafta Bursa ile oynayacak.Galip gelirsek.Zirveye ortak olabiliriz.Şuana kadar play of ta yer alan takımları yenemedik.O yüzden Bu maç Çok önemli Yenebilirsek,Büyük takım olduğumuzu rakiplere göstermiş olacağız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
İbrahim
4.03.2021
16:14

Düzcespor motivasyonu çok yüksek olmalı teknik ekip futbolcular yöneticiler bu işi sahiplenirlerse Düzcespor şampiyon olur yoksa hayal kırıklığı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,22
Fatih kardüz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.