Düzceli Alper Akbal Milli Takımda

Düzceli Alper Akbal Milli Takımda

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün girişimiyle yeniden yapılanmaya giden Düzce Belediyesi Güreş Kulübü, elde ettiği başarılar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Düzce’yi turnuvalarda başarı ile temsil eden kulüp sporcularından Alper Akbal, milli forma ile ülkemizi Balkan Şampiyonasında temsil edecek.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün verdiği desteklerle başarılı çalışmalarıyla öne çıkan, yeniden yapılanmanın getirdiği vizyonu başarılarla taçlandıran Düzce Belediyesi Güreş Kulübü, sporcu bazında da Düzce’ye gurur yaşatmaya devam ediyor.

Kızılcahamam’da devam eden Milli Takım kampında antrenmanlarını aksatmadan sürdüren sporculardan Alper Akbal, gösterdiği başarılı performansın ardından Türkiye’yi Balkan Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı. Akbal, Yunanistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında U-15 Serbest Stil kategorisinde 41 kilogram da ülkemiz adına ter dökecek.

LEBLEBİCİ’DEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR

Elde edilen başarılar ve geleceğe yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, “Gerek kulüp gerekse de sporcularımızın bireysel başarıları neticesinde, yeniden yapılanmamızın ardından kısa süre zarfında büyük yol kat ettik. İlerleyen süreçte elde ettiğimiz başarıları yeni başarılarla süsleyeceğiz. Hem ilimizi hem de ülkemizi en üst platformlarda temsil ederek şampiyonluklar yaşatacağız. Kulübün bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü'ye desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZLÜ’DEN KULÜP YÖNETİMİNE ÖVGÜ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise güreş kulübünün elde ettiği başarıları gururla ve büyük bir keyifle takip ettiğini belirterek, “Kısa süre öncesinde güreş kulübümüz nezdinde yeniden yapılanmaya gittik. Bu manada iş insanımız Sayın Muzaffer Leblebici kulüp başkanımız oldu. Ardından değişim ve dönüşüm noktasında icraatlar gerçekleştirildi ve kısa süre içinde hepimizin şahit olduğu gibi meyvelerini toplamaya başladık. Milli forma altında ülkemizi Balkan Şampiyonasında temsil edecek olan sporcumuzu tebrik ediyor,  antrenörlerimize ve kulüp yöneticilerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.