Cenazesi büyük camiden kalkacak

Cenazesi büyük camiden kalkacak

Cenazesi büyük camiden kalkacak

Düzcespor profesyonel tarihinin ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova vefat etti. Gümüşova'nın cenazesi Merkez Büyük Camide öğle namazından sonra şehir mezarlığına defnedilecek. 

1967 yılında Düzce Gençlikspor ve  Düzcespor takımlarının birleşmesi ile kurulan  Düzcespor’un ilk takım kaptanı Cihat Gümüşova yaşama veda etti. Düzcespor’un şampiyon olarak 3. Lige çıktığı 1967-1968 futbol sezonunda takım kaptanlığını yapan emekli eğitimci Cihat Gümüşova,  Düzce Gençlik spor İlçe Müdürlüğü görevinde de bulunmuş, farklı dönemlerde Düzcespor alt yapısında antrenör olarak görev yapmıştı. Düzcespor’un canlı tarihlerinden biri olan Cihat Gümüşova’ya Düzce TV Ailesi olarak Allah’tan rahmet, kederli  ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2021
05:46

O benim kaptan abimdi. Aynı mahallede büyüdüğüm,aynı mesleği yaptığım kaptanın ani kaybı şok etti bizi. Allah. rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Zafer lider
8.07.2021
20:35

Spor dünyamızın beyefendi insanı degerli abimiz seni hep dürüst kişiliğin ve güzel kalbinle hatırlayacağız.mekanın cennet olsun nurlar içinde uyu.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,91
Murat batur
8.07.2021
09:11

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...sevenlerinin ve camianın başı sağolsun...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,30
REFİK BAHRAM


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.