İYİ Parti’den Çiftçilere Destek Çağrısı

İYİ Parti’den Çiftçilere Destek Çağrısı

İYİ Parti’den Çiftçilere Destek Çağrısı

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, "Çiftçi borçlarının yapılandırma kapsamına alınması için iyi parti Düzce teşkilatı olarak çaba göstermeye devam edeceğiz dedi. ER," Ülkemizde Ekonomik şartların kötüleştiği ve geçim sıkıntısının her geçen gün arttığı aşikardır.

Ödeme güçlüğü yaşayan esnafımız başta olmak üzere, tüm işverenler, iş insanları ve tekil vatandaşlarımızın devlete olan borçlarının yapılandırılması hususunun meclis gündeminde olduğu kamuoyuna yetkililerce bildirilmiş ve hatta tasarı ilgili komisyondan geçmiş, meclis genel kuruluna gelmesi beklenmektedir.

Tasarı henüz komisyon aşamasında iken de dile getirdiğimiz üzere, ilgili borç yapılandırmasında tarım ve hayvancılık ile uğraşan çiftçimizin başta tarım kredi kooperatiflerine olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına olan borçları yapılandırma kapsamında görünmemektedir. Komisyonda bu hali ile, çiftçi borçlarını göz ardı ederek, geçen tasarının ciddi bir adaletsizlik içerdiğini düşünerek , genel kurulda çiftçi borçlarının da yapılandırma kapsamına alınması için iyi parti Düzce teşkilatı olarak çaba göstermeye devam edeceğiz. Bu konuda Düzce milletvekillerimizin de katkı sağlamasını bekliyor , çiftçimize bu zor dönemde destek olmanın gerekliliğini tekrar vurguluyoruz

Komisyonda tasarıda yer almayan bu hususun genel kurul görüşmelerinde kanuna eklenmesini bekliyoruz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.