Düzce’de turizm canlandırmak için çalışıyor

Düzce’de turizm canlandırmak için çalışıyor

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya gelerek ilde yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vefa Pehlivan, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi. Ziyarette Pehlivan, Düzce’de yapacakları projeler ile karavan park ve yayla turizmi hakkında istişarelerde bulundu.


Vefa Pehlivan, “Nazik misafirperverliği için bakanımıza teşekkür ediyoruz. Güzel istişarelerde bulunduk. İlimiz adına yapacağımız çalışmaları paylaşma fırsatı bulurken bir yandan da Düzce Üniversitesi işbirliği yaptığımız çalışmalar ve ürünler hakkında bilgiler aktardım” ifadelerinde bulundu.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de, yapılacak olan çalışmalara kendisinin de elinden geldiğince destek olacağını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.06.2021
15:54

Karavan Turizmi yaylaların katledilmesi demektir. Akçakoca da zaten küçük çapta böyle campingler var. Neyin kafası Anlamadım. Bu Adamın Belediye Başkanı olduğunu hala öğrenemeyenlere tavsiyem BELEDİYE Başkanı sn. FARUK ÖZLÜ demek bu kadar mı zor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,88
Ziya Çakmak
18.06.2021
21:32

Bakanla oturduğunu sanıyor eski bakan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,15
Dzc
15.06.2021
12:02

Karavan Park için ugrasacaginiza 1-İstanbul caddesini yapın 2-Konak düğün salonunu yiktiniz iki yıldır atıl vaziyette 3-Yollar berbat 4-Uzunmistafada sokaka aralarına bakın. Ekipleriniz geldiler çalıştılar yollarda arabalain altı vuruyor 5-Actik dediğiniz millet bahçesinde halen bir cacık yok Oturun bunlari istişare edin önce ...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Duzcenin muhtarı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.