Düzce’de Taşıyıcılar Filoyu Güçlendirdi

Düzce Tır ve Kamyoncular Kooperatifi, son teknoloji ile donatılan 26 araç alarak Düzcelilerin hizmetine sundu. Filoyu güçlendirdiklerini belirten Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz, “ Bu gurur bizim dışımızda Düzcelilerin de bir gururu” ifadelerini kullandı. 
 

Düzce’den Türkiye’nin dört bir yanına giden ürünlerin taşımasını gerçekleştiren Düzce Tır ve Kamyoncular Kooperatifi filosunu güçlendirdi. Kooperatif bünyesinde bulunan üyeler, son teknoloji ile donatılan 26 tane araç alarak Düzce’nin ürünlerini daha güvenli taşımaya başlayacak. Taşıma filosunun güçlendirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz, “Düzce’de taşıma dünyası ile alakalı olarak filomuzu yenilemek istedik. Araçlarımızı artık günün şartlarına göre aldık. Tabi borçlandık. Arkadaşlarımız risk aldı, zor bir zamandayız. Ancak şunu biliyoruz ki Düzce’de taşıma işi yapan esnafımızın ihtiyaçlarını onların mallarını en ucuz en güvenli en sağlıklı şekilde taşımak için araç filomuzu günün şartlarına göre günün teknolojine göre yenilememiz gerekiyordu. Düzce’ye böyle bir güzellik kattılar. 26 tane araç aldık. Eski araçlarımızın bir kısmını sattık. Bir kısmını kredi ile hallederek Düzce’ye böyle bir hizmet getirmiş olduk. Bu gurur sadece bizim gururumuz değil. Düzcelilerin de bir gururu olacak. Güzel araçlar ile temiz araçlar ile hepsinin kapısında arkasında Düzce yazacak. Bu araçların Türkiye’de girmediği yer kalmayacak. 81 vilayete taşıma yapıyoruz. Her yere Düzce’nin arabası giriyor. İş dünyası da bu araçlara bakacak. Benim malım sağlıklı ve güvenli bir şekilde gidiyor diyecek. Herkese güzellik olacak. Bizde 350 araç var büyük bir kısmı tır kalan kısmı ise kamyon. Araç talep ettiğinde en güzel şekilde insanlara böyle bir hizmet için çalışma yaptık. Başka yerlerden araç talep etmesinler diyerek bu riski aldık. Artık dışarıdan araba değil, Düzcelilerin arabaları ile çalışma yapılabileceğini gösteriyoruz. Biz vatandaşlara yok dememek için bu çalışmayı gerçekleştirdik. En iyi ve en sağlıklı şekilde artık bu araçlar bizde de var” ifadelerini kullandı.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.08.2022
21:24

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allahım kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah kardeşim. Hayırlı bereketli bol kazançlar dilerim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,39
H.İbrahim Güldal.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.