Düzce İçin En Doğru Ve En Karlı Şekilde Olmalıdır

Düzce İçin En Doğru Ve En Karlı Şekilde Olmalıdır

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Krem Park yanındaki İl Özel İdaresine ait 4 bin metrekarelik alanın  satışa çıkarılmak yerine, kat karşılığı yerli bir müteahhide verilerek sürekli bir gelir elde edilmesinin daha doğru olduğunu belirtti. 


İl Özel İdaresi’nin Krem Park yanındaki 4 bin metrekarelik alanı ile ilgili İl Genel Meclisinin Ağustos Ayında aldığı karar onay için Valilik makamında. Düzce Valiliğinin akıbetine karar vereceği Düzce’nin merkezindeki arazi ile ilgili İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, satılması yerine işletilmesi gerektiğini belirtti. 
Er, “Düzce’nin belki de en değerli alanı  olan Kültür Mahallesi Krem Park arkasında İl Özel İdaresi’ne ait yaklaşık 4 .000 metre kare arazinin akıbeti, hem şehrimizin bu günü  hem de geleceğimiz adına çok büyük önem arz etmektedir. Düzce’nin köylerine yol, su veya alt yapı gibi hizmetler için ilgili arazinin değerlendirmesi bizce de son derece yerinde olacaktır. Lakin bu değerlendirme Düzce için en doğru ve en karlı şekilde olmalıdır” dedi.


Sürekli ve kalıcı bir gelir modeli oluşturulmasının daha sağlıklı olduğuna inandıklarını belirten Er, “İYİ Parti Düzce Teşkilatları olarak önerimiz ilgili alanın tek kalemde satılıp bir seferlik ve sınırlı gelir elde edilmesinden ziyade, il özel idaresince bizzat veya kat karşılığı şekli ile yerli bir inşaat firmasına inşaat yaptırılması ; böylece çok daha fazla ve kalıcı bir gelirin Düzce’ye ve Düzcelilere kazandırılmasıdır” dedi.
Düzce Valisi Cevdet Atay’ın alan için Düzcelilerin çıkarları doğrultusunda doğru kararı vereceğine inandığını belirten Er, “ Şehrimizin kaynaklarının kısa vadeli ranta kurban gitmesine gönlümüz razı değildir. . Sayın Valimizin de aynı kanaatte olduğunu umuyor, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağınıza inanıyoruz.  İl Genel Meclisinin Ağustos Ayına ait arazi ile ilgili  kararı onay için Valilik makamındadır. En uygun ve en doğru kararı vermenizi diliyor şehrimiz adına konunun takipçisi olacağımızı Düzce kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.08.2022
12:28

Başkana katılıyorum. Satışa çok meraklısınız. Neden satıyorsunuz. Düzce'nın her şeyini kısa vadeli geçişler için heba ediyorsunuz. Halkımızdan fikir almıyorsunuz. Uzun vadeli sağlıklı yatırımları yapmalıyız. Geleceğe ipotek koyan çıkar amaçlı yatırımlara hayır diyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,55
düzceli
17.08.2022
04:40

satılmasın yeşil alan olsun yada tapusuna şerh koyulsun satılmamak şartıyla yatay mimari çünkü altımız su bu sular tahliye edilmesin yıllar yılı eski avm binasının altından "çekilen sular kültür mahallesine depremlerde zarar vermiş yıkmıştır mahalledeki tulumbalar kurumuştur" ile dükkanlar yapılsın ikinci alternatif bir alış veriş merkezi olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,18
selman sarıoğlu
16.08.2022
16:41

Bu alana otantik bir çarşı çok iyi olur.....mimarisi ile gelecekte ses getiren bir yer olur...Kuyumcusuile,gümüşcüsü,bakırcısı,sanat esercisi ve bunun gibi tarihimizin değerlerini taşıyan bir merkez.....Yaptıranın yapanın ismi yaşar.....Tarihi doku iyidir, huzur verir.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,81
REFİK BAHRAM


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.