DKMP Ekipleri Yaban Hayvanlarını Unutmadı

DKMP Ekipleri Yaban Hayvanlarını Unutmadı

Düzce’de kar yağışı nedeniyle aç kalan yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yemleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

2021 yılı itibariyle Türkiye'de genelinde olduğu gibi Düzce’de de zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışı sebebiyle bilhassa yüksek kesimlerde kar kalınlığının artması sonucu yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyor.

Beslenme sıkıntısını gidermek maksadıyla yeni yılın ilk günlerinde kırsal alanlarda İl Şube Müdürlüğünce yemleme faaliyetleri gerçekleştirildi. Yaban hayvanlarının kış aylarındaki yem ve yiyecek sıkıntılarını gidermek maksadıyla gerçekleştirilen yemleme faaliyetlerinde doğaya 250 kg yonca ve saman doğaya bırakıldı.

Yaban hayvanlarının kış aylarındaki yem ve yiyecek sıkıntılarını gidermek maksadıyla gerçekleştirilen yemleme faaliyetleri İl Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edecek.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.01.2021
14:12

Kar ve soğuk yaban hayatı da elbette çok etkiledi, ama maalesef ki bir kaç kilo et için bu hayvanların canına kıyan ve kendilerini " avcı " diye lanse eden bazı canilerin bu zavallıların düştüğü bu durumu fırsata çevirip avcılık adı altında katletmelrine göz yummamak için lütfen biraz daha özveri göstererek denetimleri artırmamız bu yaban hayatı varlıklarının daha çok korunacağını bilmek memnuniyet verecektir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,74
Kaçak avlanan çok kişi var


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.