İYİ Parti Türbenin Bakımı İçin Harekete Geçti

İYİ Parti Türbenin Bakımı İçin Harekete Geçti

İYİ Parti Düzce Teşkilatı Konuralp Müzesine dilekçe vererek Konuralp Merkez’de yer alan Konuralp Bey’in türbesinin bakımını ve eksiklerini teşkilat olarak tamamlamak istediklerini iletti.

Geçtiğimiz yıllarda tadilat gerekçesiyle çalışma başlatılan ancak bir türlü tamamlanamayan Konuralp Bey ve arkadaşlarının mezarının bulunduğu Türbe’nin yapımı için İYİ Parti İl Teşkilatı,  Konuralp Müze Müdürlüğü’ne başvurarak türbenin bakım ve eksikliklerini tamamlamaya talip oldu.

İyi Parti Düzce Teşkilatı adına dilekçeyi Konuralp Müze Müdürlüğüne veren İl Başkan Yardımcısı Nurettin Kısacık, “ Konuralp Bey’in türbesinin bakımsız ve kendi haline terkedilmiş hali Konuralp halkı başta olmak üzere hepimizi rahatsız etmektedir. Uzun zamandır bu sorunun çözümü ile alakalı çağrılar yapıyoruz ama türbenin hali ortada. Manevi ve milli değeri bu kadar önemli olan bir eser bu halde olmamalı “ dedi.

İl Başkanı Yunus Özay Er ise, “ Konuralp Bey’in türbesi Konuralp‘in en önemli simgelerinden biridir. Korunması ve bakımının yapılması için üzerimize düşeni yapma adına bugün bu dilekçeyi veriyor,  bir Düzceli, bir Konuralpli olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu yetkililere bildiriyoruz. Türbenin bu görüntüsünün, Düzce’ye yakışmadığını da ifade etmek istiyoruz “ dedi.

İyi Partililer Müze Müdürlüğüne dilekçelerini verip, yakın ilgi ve alakaları için Müze Müdürü başta olmak üzere tüm Müze görevlilerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.