Düzce’de İç Isıtan Görüntü

Düzce’de İç Isıtan Görüntü

Düzce’de sağanak yağış sırasında bir sürücü montunu çıkarıp yağmur altında ıslanan kağıt mendil satıcısı çocuğa giydirdi. İçimizi ısıtan o anlar trafikte olan başka bir sürücünün telefonu kamerasına yansıdı.

  Düzce’de etkili olan sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığı da yaklaşık 10 derece birden düştü. Sağanaktan en çok etkilenenler ise sokakta çalışmak zorunda olanlar oldu. Kentin en işlek noktalarından olan Atatürk Bulvarı’nda çekilen görüntüler ise adeta iç ısıttım. Trafikte kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü, kendisine kağıt mendil satmak isteyen çocuğu görünce aracından indi. Sürücü üzerindeki montu çıkararak küçük çocuğa giydirdi.

  Yardımsever vatandaşın titreyen çocuğa montunu giydirdiği anlar, kırmızı ışıkta bekleyen bir başka sürücünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Birol Aksu isimli vatandaş, “Ülkenin gençlerinden umudunuzu hiç bitirmeyin. Mendil satan çocuğun üşüdüğünü görünce üstündeki montu ona giydiren adam gibi adam. Tesadüfen çektiğim bu videoyu affına sığınarak paylaşıyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.04.2021
14:59

Allah böyle kalpi.iyiniyetli.genclerden eksietmesin.ülkemizi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%42,60
Abdullah küçük
9.04.2021
11:39

Sokakta çalışmak zorunda kalanlar diyorsunuz bide gördüğünüz kişi çocuk küçük bir çocuk benim devlet büyüklerim suriyelilere bütün disardan gelen kişilere acır yemeğine suyuna parasına kadar verir herseyde öncülüğü gösterir ama benim o mendil satan benim vatanımdan olan kardeşime sahip çıkmaz böyle göz yumar sokağa çıkma yasağında suriyeliler çıkar işini yapar yakalanınca ben suriyeliyim ıraklıyım der ne ceza yer ne bisey ama biz aynı şekilde işimiz için çıksak tık bi memur çevirir sokağa çıkma yasağından ceza keser

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,40
Umut Yalçın
9.04.2021
11:22

Rabbim gönlüne göre versin Koca yürekli insan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,69
Kaya


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.