Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Sürüyor

Düzce Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu itibariyle başlayan ve halen devam eden kar yağışıyla birlikte almış olduğu önlemler çerçevesinde 250 personel ve 29 iş makinesiyle başlattığı yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarını gündüz olduğu gibi gece de aralıksız sürdürüyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün yoğun kar yağışı uyarının ardından teyakkuza geçerek, günler öncesinden karla mücadeleye yönelik tüm hazırlıklarını tamamlayan Düzce Belediyesi, yoğun yağışların başladığı andan itibaren şehir genelinde başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.


Oluşturulan kriz masası bünyesinde hareket eden ekipler, gündüz yolların açık kalması, üst geçitlerin temizlenmesi, ulaşım da aksama ve mağduriyet yaşanmaması adına büyük efor sarf ederken, gece saatlerinde ise biriken karların toplanması, yolların açılması ve buzlanmadan ötürü yaşanabilecek
olumsuzluklara karşı tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.


DÜZCE BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE SAHADA
Sahada çalışan personelini yalnız bırakmayan ve çalışmaları bizzat takip eden Başkan Özlü, Düzce’nin
son yılların en yoğun yağışını aldığını, buna karşın belediye olarak hazırlıklarını tamamlamış bir şekilde sahada yer aldıklarını belirterek, “Yağışlar devam ediyor. Ekiplerimiz, özverili şekilde 7/24 esasına göre hareket ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına çalışma gerçekleştiriyorlar.
Gündüz ayrı, gece ayrı çalışma yaparak olumsuzlukları minimize etmek için çaba sarf ediyoruz. Şehrin ana arterleri öncelikli olmak üzere kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra özellikle hastane bölgelerinde yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan ricam, ulaşım da aksama yaşanmaması adına toplu ulaşım araçlarını tercih etsinler. Çalışmaların sağlıklı ilerleyebilmesi adına yol kenarına araçlarını bırakmasınlar. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Düzce Belediyesi tüm
birimleriyle sahada karla mücadelesini sürdürmeye de devam edecek” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.