Ayşe Keşir'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ayşe Keşir'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Keşir mesajında; 

"Millet olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'da yaktığı özgürlük ateşi, dalga dalga tüm yurda yayılmış, her şeyiyle çöktüğü sanılan milletimiz kendi küllerinden yeniden doğmuştur.

Gençlerimizin bu vatan topraklarını ve özgürlüğümüzü bizlere canları pahasına bırakan kahramanların mücadelesinden güç alarak ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına inancımız tamdır. AK Parti olarak gençlere inanıyor ve güveniyoruz.

Hedefimiz, ülkemizin en büyük zenginliği ve güç kaynağı olan gençlerimizi çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla yetiştirerek geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Gençlerimizin sorunlarının çözümü için her türlü gayreti gösteriyor ve gereken yasal çalışmaları yapıyoruz. Seçme ve seçilme yaşını 18’e düşürerek gençlerin ülke yönetiminde daha fazla söz sahibi olmasını sağladık. Katsayı problemini çözerek gençler arasındaki ayırımcılığı, demokratikleşme önündeki bir engeli daha kaldırdık. Üniversite si olmayan il bırakmadık, ülkemizdeki üniversite sayısını 209’a çıkardık, yükseköğrenimi daha erişilebilir hâle getirdik. 81 ilde üniversiteler açtığımız gibi, gençlik merkezleri ve yeni spor alanlarıyla gençlerimizin yanında olduk. Spora yönelen gençlerimizin ulusal ve uluslararası başarılarıyla gururlandık. Özellikle olimpiyatlarda elde edilen başarılarla tarihe geçtik.  Ak Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2002’den bu yana olduğu gibi bundan sonra da onlara her türlü desteği vermeyi sürdürecektir. 

Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımızın bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu özel günün sahibi sevgili gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.