Keskin'den 19 Mayıs Mesajı

Keskin'den 19 Mayıs Mesajı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri andı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Keskin mesajında Milli mücadelenin fiili olarak başladığı gün olduğunu belirterek, "Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşümüzün başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, aziz milletimizin hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadelemizi fiili olarak başlattığı gündür. 19 Mayıs aynı zamanda, işgal kuvvetlerini topraklarımızdan söküp atmak için milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış günü ve özgürlüğe, bağımsızlığa doğru atılan ilk adım ve bu aziz milletin yeniden dirilişidir.

Dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına karşı milli mücadele ruhuyla ve aynı kararlılıkla hareket ediyoruz. Samsun'da yakılan meşale hiçbir zaman sönmeyecek, umudumuz ve aydınlık yarınlarımızın güvencesi sevgili gençlerimizle beraber Büyük ve Güçlü Türkiye ideallerimiz doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacağız.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, başta sevgili gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.