Keskin’ Gümüşova’nın 18 Köyünü Gezdi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti  Gümüşova’nın bütün köylerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. 


AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Gümüşova’nın 18 köyünü gezdi. Düzenlenen programda köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Keskin sıkıntı ve talepleri yerinde tespit etti.

Düzenlenen Gümüşova ilçe ziyaretine AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, İl Yönetim Kurulu Üyleri, AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören, İl Genel Meclis Başkan Vekili Fazlı Koç ile İl Genel Meclis Üyesi, Necmi Kurt ve partililer katıldı. 


Dereköy’ünde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, “Bugün Gümüşova’dayız. Gümüşova İlçe teşkilatımızla beraber, Sayın Milletvekilimiz Fahri Çakır’ la beraber köylerimizi geziyoruz. 81 ilde olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın talimatıyla milletvekillerimiz, teşkilatlarımızla beraber köylerdeyiz. Bugün bu saatte Dereköy’deyiz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, hükümetimizin programlarını yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı vatandaşlarımızla hemhal olarak anlatıyoruz. Derdimiz var bu dert milletimizin derdi. Bu dert çoluk çocuğumuzun gelecek derdidir. Bu dert önümüze tuzak kuranların önünde dimdik durma derdidir. Derdimiz var. Sırtımızda  küfemiz var. Biz siyasetimizi bunun üzerine oturtuyoruz. Biz sadece sıradan bir siyasi davranış ya da siyasi bir parti değiliz. Bu milletin kurduğu önümüzde 14 Ağustos partimizin kuruluş yıl dönemi var. Bu milletin kurduğu, bu milletin bütün beklentilerinin karşılandığı Sayın cumhurbaşkanımızın da önderliğinde AK Partimiz 21 yaşını bitirip 22 yaşına girecek. Bu çok önemli bir tarih. Türk siyasi tarihinin kırılma noktasıdır AK Partinin kurulduğu tarih. Milletin iktidara taşınan bir dönüm noktasıdır. Biz 21 yıl içerisinde bu milletimizle beraber, verdikleri oylarla Cumhurbaşkanımıza destekleriyle ne badireler atlattık. Ne darbe girişimlerini onlarla beraber engelledik. Şuanda da inşallah bütün Dünya’da işte biz buradayız. Adaletin temsilcisiyiz. Bu millet bütün zülüm gören hakların bir göz bebeği gibi beklenti içerisinde gelmişse işte buradaki teyzelerimizin, annelerimizin, kadınlarımızın, erkelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanına ve AK Partiye olan desteği sayesindedir. Ben başta Muhtarımız olmak üzere bu köyde bizi kalbiyle karşılayan ve ilgiyle bizi dinleyen tüm bu köy sakinlerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sıkılmadık el gidilmedik kapı bırakmayacaklarını belirten, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, “Bugün Gümüşova’dayız.  Gümüşova’nın 18 köyü içerisinde örnek köylerinden bir tanesi olan Dereköy’deyiz. Değerli muhtarımız, burada bulunan iş zamanı bizleri yalnız bırakmayan fındık zamanı son derece telaşenin olduğu bugün bizleri karşılayan başta muhtarımıza ve yanındaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Biz programımız gereği Cumhurbaşkanımızın talimatıyla köylerimiz gidip sıkmadık el çalmadık kapı bırakmamak niyetindeyiz. Allah nasip ederse bu programlara devam edeceğiz” dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.