DTSO'ya Almanya'dan Ziyaret

DTSO'ya Almanya'dan Ziyaret

Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Yalçın Top, Düzce Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Pehlivan hazır bulundu.

Türkiye ve Almanya arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine yönelik sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Bugün burada Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek’i misafir ettik. Bizde yüzde yüz yabancı 13 firma var. İhracatı, üretimi nasıl artırabiliriz. Almanya’dan yatırım yapmak isteyenlere 5 OSB’mizde nasıl yer verebiliriz, aranan personelleri nasıl yetiştirebiliriz, ziyaretlerimizi yapıyoruz. Düzce’nin nasıl vizyon şehri olduğunu anlatıyoruz.“ dedi.

Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Taşdirek ise; Türkiye ile Almanya arasında olan ticaretin daha da artırılması amacıyla, odalarımızla bir araya gelerek ticaretin gelişmesine imkan sağlamak istiyoruz. En büyük partnerimiz Almanya, ihracat yapmak isteyenler bizim odamızı tanıyarak, doğru yerlerde doğru yatırımlar yapmalarını sağlayacak bir odanın varlığını anlatmak amacıyla yola çıktık. Düzce ile olan değerli işbirliklerinin daha da artması ve bundan sonraki süreçlerde Düzce'den Almanya piyasasına açılma projesi olan tüm firmalara elinden gelen yardımı yapacağını söyledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.