Başkan Özlü'den Çocuklara Bayram Hediyesi

Başkan Özlü'den Çocuklara Bayram Hediyesi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Camikebir Mahallesinde eski film platosu olarak bilinen bölgede yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturulacağını duyurdu. Asar Deresi Rekreasyon projesi ile entegre edilecek olan yeni yaşam merkezinin ismi ise "23 Nisan Çocuk Parkı" olarak isimlendirilecek.

Son 3 yılda 30 adet yeni park, 11 adet park revizesi, 2 adet yeşil alan olmak üzere 43 adet park inşa eden Düzce Belediyesi şehir merkezine yeni bir park kazandırmak için kolları sıvadı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Camikebir Mahallesinde bulunan eski film platosu olarak bilinen alana yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırılacağının müjdesini verdi. 23 Nisan Parkı olarak isimlendirilecek olan yeni sosyal yaşam alanın 23 Nisan 2023 tarihinde açılması planlanıyor.

BAŞKAN ÖZLÜ, PROJENİN DETAYLARINI PAYLAŞTI
23 Nisan Çocuk Parkı'nın Asar Deresi Rekreasyon Projesi ile entegre edileceğini kaydeden Başkan Özlü; "Düzce'mize nefes aldıracak yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Millet Bahçesi ile başlattığımız yeşil alan atağımız şehrin dört bir yanında devam ediyor" dedi. Yeni oluşturulacak park içerisinde 7 bin 400 metrekarelik yeşil alan barındıracağını sözlerine ekleyen Başkan Özlü; "23 Nisan Çocuk Parkımızın içerisinde çocuklarımız için farklı oyun alanları hazırlayacağız. Yetişkinler için ise kamelya alanları yürüyüş yolları kafeterya ve türkü evi olacak. Ayrıca parka gelen vatandaşlarımız için 60 araçlık bir otopark alanı oluşturacağız. 23 Nisan Çocuk Parkımızı, 23 Nisan 2023 tarihinde açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.