AK Parti Heyetinden Yığılca Çıkarması

AK Parti, Yığılca İlçesini ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu.

 

AK Parti heyeti bugün Yığılca İlçesine çıkarma yaptı. Yığılca’da bugün açılışı yapılan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Fındık Alım Merkezi'ni AK Parti heyeti ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen heyet TMO fındık alım merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı. 


Düzenlenen Yığılca programına AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Yığılca İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kuru, Yığılca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Er, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ile teşkilat mensupları katıldı.  

Program hakkında açıklama yapan, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, “Bugün AK Parti Teşkilatları olarak Yığılca İlçemizdeyiz. Değerli Belediye Başkanımız Faruk Özlü, ilçe Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımız, Kadın kollarımız ve Yığılca Belediye Başkanımızla beraber ilçemizde bir takım temaslarda bulunduk. Bugün TMO’da fındık alımları başladı. Yığılca ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte bizlere destek olan Milletvekillerimize, Teşkilatlarımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yığılca ilçemizdeki fındık üreticilerimiz fındıklarını ya Düzce Merkeze ya da Alaplı’ya götürüyorlardı. Buranın açılmasıyla buralara gitmekten kurtuldular. Hayırlı olsun diyorum. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Sayın Belediye Başkanımız buraya yapmış olduğu ziyaretlerde, teşkilat çalışmalarımızda burada ticari taksici esnafına ticari taksi durağı hediye etmişti. Bugün bir diğer ticari taksi durağını  buraya getirdi. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Buranın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.