Erdoğan Bıyık Ve AK Parti Heyeti Düzce Cam'ı Ziyaret Etti

Erdoğan Bıyık Ve AK Parti Heyeti Düzce Cam'ı Ziyaret Etti

Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve protokol üyeleri ile beraber, 2. OSB’de faaliyetlerini sürdüren Düzce Cam firma yetkilisi Kasım Aktaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Bıyık; “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, öncelikle 23 Kasım gecesi yaşamış olduğumuz depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Can kaybı yaşanmaması bizim en büyük tesellimizdir. Devletimiz tüm imkanlarıyla sahaya en kısa zamanda inmiş ve hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır. Düzce depremi dolayısıyla zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Düzce Ticaret ve Sanayi odası olarak, üyelerimizin her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.11.2022
12:28

Haberin yapılış tarzı bile yanlış yani neresinden bakalım ticaret odası iç işleri bakanından daha ulu bir mevki gibi haber yapıyorsunuz ticaret odası dediğiniz mevki ne Türkiye'de odalar adında sömürü düzeni var yıllardır esnafı sömüren bir düzen hiç bir varliğini gormediğimiz odalar sadece aidat toplar kendi aralarinda toplantı yapar hiç bir esnafa katkısı olmaz her sene bedava tatile giderler maaşlarına bakan bir topluluk öte yanda bakan beş dakika boşlugu olmayan bir adam yarişip duruyo nerde bir sıkıntı var adam orda Allah razı olsun teşekkurler sayın soylu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,79
Ayhan akdogan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.