Trafik Yükünü Hafifletecek 6 Kilometrelik Güzergah

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimiyle Karayolları Genel Müdürlüğü Düzce’de yeni çevreyolu yapım çalışmalarına başladı. Çamköy- Hal Kavşağı arasında kuzeyden gelen trafiği hafifletecek Melen Çevreyolu’nda şantiye alanı kuruldu, çalışmalara başlandı.

Düzce’nin çevreyolu ağına önemli bir güzergah daha ekleniyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Ulaştırma  ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmeler sonucunda Düzce’nin kuzeyinden gelen trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak 6,5 kilometre uzunluğundaki Çamköy-Hal Kavşağı Hattı’nın yapımına başlandı.

ÇALIŞMALARI KARAYOLLARI YÜRÜTÜYOR

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Çamköy kavşağı yönünden başlayan hafriyat ve dolgu işlemi alana kurulan şantiye alanından yürütülen koordinasyon ile hızla ilerliyor.

Hava şartlarının elverdiği süre içinde aralıksız devam edecek çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü “İlimizin kuzeyinden gelen özellikle ağır tonajlı araçların şehir içi trafiğinden uzaklaştırılması ve yolun kısaltılması konusunda bu bağlantı büyük önem taşıyor. Aynı zamanda hava kirliliği ile mücadelemize büyük katkı sağlayacak olan Çoban, Öztürkler ve Hal Kavşağı trafiğini hafifletecek Melen Çevreyolu projemizin talebini ilettiğimiz Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun aynı gün Karayolları Genel Müdürlüğü’ne talimat vermesi ile çalışmalar hızla başladı.  Düzce’miz için kapısını çaldığımız her an bizlere desteği ve ilgisini gösteren Bakanımıza tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. 6,5 kilometre uzunluğunda Hal Kavşağı’na bağlanacak yolun şehrimize, vatandaşlarımıza, hepimize şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.12.2022
09:30

Hayırlı bir çalışma....muafiyetler dilerim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,96
Refik BAHRAM
5.12.2022
21:39

Asıl çevre yolu böyle bi yoldur. memursende 50km hıza düşen kasis atlayan çevre yolu olmaz. Çamköy, Sarayyeri devamında Taşköprü sapağınada ilerleyebilir o yol baya bi çevre yolunada benzemiş olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,22
Adı gibi çevre yoluna benzer en azından
5.12.2022
19:48

Sabah akşam öztürkler kavşağı tikanik.sinyalizasyon orta kavşakta tutmasa bir nebze yol açılır ama ısrarla neden tasarlanmıştır.belediyeden ricamdır.karayolu yada il trafik kiminse de belediye çözsün.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,32
Muhammet
5.12.2022
19:17

Karayolllarının yaptığı yolu belediyeninmiş gibi gösterip arazi parası vermeden %35 ine çöküp farklı yerden arazi vermek nedir. Bunlar yapılırken hiçbir arsa sahibinin bileğisi olmuyor. Yol yapılmasına karşı değilim bizim için yapılıyor ama bu şekilde olmamalı hak sahiplerine hakkı verilmeli. Arazi değerleniyor diye düşünenler gelsin belediyenin bana vermiş olduğu araziyi satayım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,54
Mağdur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.