İstihdam Çalışmaları Hızlandırılacak

İstihdam Çalışmaları Hızlandırılacak

Düzce’de bulunan organize sanayi bölgeleri ve fabrikaların artması ile birlikte istihdamın artması için yapılan çalışmalar devam ediyor.


Düzce’de istihdamın artması için çalışmalar hızlandırıldı. İl genelinde bulunan 5 organize sanayi bölgesinin her geçen gün büyüyerek, işçi çalıştırması ile birlikte Düzce’nin işsizlik sorununun ortadan kalkması için çalışmalar destekleniyor. Vali Cevdet Atay’ın başkanlığında gerçekleştirilen il istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısında istihdamının artırılması görüşüldü. İstihdam çalışmalarının hızlandırılması için tüm konuların ele alındığı toplantıda, kişilere mesleği eğitimlerde verilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.02.2023
00:33

Sokaklarda başı boş bir gençlik yetişiyor, isteyerek çalışmak istemeyenler ve çalışmak isteyip iş bulamayanlar birde tabi yabancılar var hani herkesin kızdığı istemediği ama onlar her işi yapıyorlar, iş seçmiyorlar, iş ayırıyorlar, bizde iş beğendiremiyoruz, çünkü tarihimizi bilen gençlik yetişmiyor, tarihini bilmeyen gençlik, açlık ve tokluk, çalışmak ve çalışmamak nedir ayırt edemiyor. Yoklukta varlık yaşıyorlar kıymetini bilmiyorlar. Bu toplantılar işsiz topluma birşey kazandırıyormu yada ne kazandıracak, yıllardır hep aynı şey.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,27
Acı ama gerçek
3.02.2023
00:20

Yıllardır aynı şeyler söyleniyor ama yine işsizlik had safhada. Valilik, işkur ve ilçelerde kaymakamlıklar dahil, iş ve yardım isteyenlerle dolu bunu sizlerin biliyor olması gerek, buna rağmen organize sanayileri de fabrikaların işçi çıkarmalarıyla ilgili haberleri zaman zaman okuyor duyuyoruz, bunların önüne geçilmeden işsizlik nasıl çözülecek, bir pandemi süreci ülkeyi batağa sürükledi, herşey 3-4 katına çıktı elbette bunu devlete mâletmeye çalışanlarda var ancak bunu aç gözü doymayan para gözler bu hale getirdiği gibi fabrika sahipleri de çeşitli sebepler öne sürerek işçi alımı yapmamak, çeşitli sebeplerden dolayı işçi çıkartmak vs. önüne geçmedikten sonra bu toplantılar eskiden beri olduğu gibi kağıt üzerinde kalmaktan ibarettir. Ha birde basında yer alıp haber olunca da birşeyler yapılıyor gibi görünmek.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,00
Acı ama gerçek bu
2.02.2023
21:13

ASGARİ ÜCRETLE 3 BİN 4 BİN KİRA VER VE GEÇİN. MAAŞLARI EN AZ 4 . 5 . 6 ASGARİ ÜCRET OLANLAR BİZE ÇÖZÜM ÜRETECEK Mİ. YOK SANDIK GELECEK VE SORUNU KÖKÜNDEN ÇÖZECEĞİZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Server Aycan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.