Yemekhane’de Yeni Ödeme Sistemleri Devreye Sokuldu

Yemekhane’de Yeni Ödeme Sistemleri Devreye Sokuldu

Doğal ürünleri hijyenik ortamda hazırlayarak ev yemeklerine hasret kalanlara sunan yemekhane, ödemede de kolaylık sunuyor. Yeni ödeme sistemlerini de hayata geçiren yemekhane restoran işletmelerin, şirketlerin verdiği yemek kartlarının ve çeklerinin tamamını restoran tanımlayarak, müşterilerine kolaylığı hayata geçirdi.

Düzce’de hayata geçirdiği uygulama ile ilk olan, hijyenik ortamda doğal ürünlerle hazırladığı ev yemeklerini ekonomik olarak müşterilerine sunan 2019 yılından bu yana Düzcelilere hizmet veren Yemekhane restoran, yenilikleri de hayata geçirmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı’nın restoran için pandemi döneminde aldığı tedbirleri de titizlikle uygulayan Yemnekhane restoran, böylece yemek yemek için gelen müşterilerinin sağlıklarını da ön planda tutuyor.

Müşterilerine her anlamda kolaylık sağlamaya amaçlayan Yemekhane restoran halen birçok şirketin, işletmenin çalışanlarına verdiği yemek kartlarının ve yemek çeklerinin tamamı ile ödeme kolaylığını da bünyesine kattı. Yeni sistem ile birlikte kaliteli ve ekonomik yemekleri yemek isteyenler artık ödeme de kolaylık yaşayacak.

Restoran bünyesinde hayata geçirilen yemek kartları ver yemek çekleri hakkında bilgiler veren Yemekhane Restoran işletme sorumlusu İsmail Akbulut; “2019 yılından bu yana Düzcelilere doğal, lezzetli ev yemekleri sunmaya çalışıyoruz. Bizde bu anlamda müşterilerimiz sıkıntı yaşamasınlar diye bütün yemek kartlarını restoranımızda kullanıma açtık. Şirketlerin, kurumların çalışanlarına verdiği bu yemek kartlarıyla restoranımız da gönül rahatlığıyla yemek yiyebilirler. Sağlık Bakanlığının restoranlar için uyguladığı pandemi ile ilgili olarak ilgili olarak bütün şartları ciddiyetle ve titizlikle uyguluyoruz” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.