Vatandaşın Tepkisi Görenleri Güldürdü

Vatandaşın Tepkisi Görenleri Güldürdü

Vatandaşın Tepkisi Görenleri Güldürdü

Düzce’de yayalar bisiklet yolunu, bisiklet sürücüleri ise yaya yollarını kullanıyor. Bir vatandaşın sosyal medya hesabından gösterdiği tepki ise görenleri güldürdü.  

Günden güne artan bisiklet yolları bisiklet sürücülerini memnun etse de, Düzce halkı bu yolları tam olarak benimsemiş gözükmüyor.

Özellikle İstanbul Caddesi’nde yer alan bisiklet yolunu yayalar yürüyüş için kullanırken, bisiklet kullanıcıları sürüş esnasında zor anlar yaşıyor.

Özellikle yayaların yürümek için bisiklet yolunu tercih etmesinden dolayı, bisiklet sürücüleri yol almakta zorlanıyor. Bu nedenle zaman zaman bisikletlerin yaya yolunda kullanıldığı görülüyor.

Duruma tepkisini sosyal medya hesabından gösteren bir vatandaş, “Düzce Belediyesinden ricam o bisiklet resimlerini kaldırın yayaya ait yol yazın. Bizim millet tersini yapıyor ya o zaman girmezler bu yola. 2 tane kocaman kaldırım var 3 şeritli yol var. Daracık bisiklet yolunda neyin fantazisi bu çekil bisiklet yolundan diyorsun. Ne bavırıyan diyor” diyerek görenleri güldürdü.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2020
18:59

Bunun çözümü o yolun sağına ve soluna demir ya da plastik duba yerleştirmek. Bu sayede o yola yaya girip yürümez. Sadece karşıya geçecekse yolun içine girer.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,25
Eren
14.10.2020
19:41

Murat öztürk haberleri sunar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,63
Özoo
13.10.2020
18:09

Bundan 20 gün öncesine kadar Kuzey Ege'de tatilde idim. Belediyeler orada da insanlara bisiklet yolu yapmışlar ama bir tane insanı orada yürürken görmedim. İşte bazen diyorum oralarda yaşamak lazım diye. Neden diye soruyorlar bana işte nedeni . Medeniyet başka bir şey değil . İnsanlar bizikletliler yürüyenler tepki gösteriyor ve yürüyenler özür diliyor yoldan çekiliyor bizde ise halen yoldan yürüyüp tepki gösterenler. Bunu bile bile yatırım yapan belediye. Yol boyayarak belediyecilik olmaz. Göz boyamaktan vazgeçin . İş yapın . Bir yıldır hiç bir şey yapmadınız . İş yapın ve siz de medya olarak belediyeyi iş yapıyormuş gibi göstermekten vazgeçin .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,32
Duzcenin muhtari
13.10.2020
12:13

ALLAH AŞKINA BU YOL TRAFİĞE KAPALIYSA TAM KAPANSIN MOTORSİKLETLER ÇOK HIZI GİDİYOR MİLLETİN ÜSTÜNE ÜSTÜNE SÜRÜYORLAR. ARABALAR DESEN SANKİ O YOLDA GEZMEYE HAKLARI VARMIŞ GİBİ YOL VERİN DİYE KORNA ÖTTÜRÜYOR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,86
MOTORCU
13.10.2020
09:44

Bisiklet yolu yokken sizde kaldırımda gidiyordunuz insanları aşağılamaya bayılıyorsunuz hala kaldırımdan geçen bisikletli görüyorum ona ne demeli?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,97
Şeyma yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.