AK Partili Meclis Üyelerinden Bahçeşehir Yönetim A.Ş.’ye Ziyaret

AK Partili Meclis Üyelerinden Bahçeşehir Yönetim A.Ş.’ye Ziyaret

Düzce Belediye Meclisi AK Parti üyelerinin belediye şirketlerini gezileri devam ediyor. Bu kapsamda Düzce Bahçeşehir Yönetim ve Site Hizmetleri A.Ş. yi ziyaret eden AK Partili meclis üyeleri şirketin çalışmaları hakkında şirket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan Kaya’dan bilgi aldılar.

2020 yılı Mart ayında kurulan ve Kalıcı Konutlar bölgesinin adının Bahçeşehir olarak değiştirilmesinin ardından bölgenin daha düzenli ve yaşanabilir olması amacıyla kurulan Düzce Bahçeşehir Yönetim ve Site Hizmetleri A.Ş. Ağustos ayında hizmete başladı.

Düzce Belediyesi Meclisi AK Parti Grubu üyeleri de şirketi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Hasan Günden; “Bahçeşehir bölgesinde hizmet verdiği site ve apartmanların, temizlik, biçme-budama, ilaçlama ve dezenfekte, kaldırım ve etraf temizleme, tamirat, özel alan temizliği, kar küreme gibi birçok işlerini çok da profesyonel bir şekilde yapıyor. Cüzi bir aidat ile hizmet verdiği konutların her sabah çöpleri kapılarından alınması, bina içleri, bina çevresi, kaldırım ve bahçeleri temizlenmesi, çimlerin kesilmesi, ağaçların budanması gibi işleri yapan, gerektiğinde ilaçlama, dezenfekte, kar temizliği gibi hizmetler de yapılıyor.

6 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 36 personel ile 2000 civarında konuta bu kaliteli hizmeti verecek hale gelen şirket, her geçen gün yeni hizmet antlaşmaları yaparak gittikçe de büyüyor. Düzce merkezde de isteyen konut, bina ve sitelere de kaliteli ve profesyonel bir anlayış ile hizmet veriyor. Düzce’mizin gözde yerleşim alanı olan Bahçeşehir bölgemiz bu, kaliteli ve profesyonel hizmet sayesinde her geçen gün, çok daha bakımlı ve güzel görünümlü hale geliyor, hak ettiği değere kavuşuyor. AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak, bu şirketin kurulmasını ve Bahçeşehir Bölgemize, Düzce’mize hizmet eder hale getirilmesini sağlayan Bakanımız Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ ye teşekkürlerimizi sunarız. Belediye şirketimiz Bahçeşehir Yönetim ve Site Hizmetleri A.Ş. nin Yönetim Kurulu üyelerine, Müdür ve çalışanlarına kolaylıklar ve üstün başarılar dileriz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.