Vali Atay’dan Vatandaşlara Çağrı

Vali Atay’dan Vatandaşlara Çağrı

Düzce Valisi Cevdet Atay, kademeli normalleşme sürecine ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. Vali Atay açıklamasında, kurallara titizlikle uyarsak normal hayata dönmeye çok yakınız” ifadelerini kullandı.

Pandemi tedbirlerini artırarak çalışmalara devam edildiğinin altını çizen Düzce Valisi Cevdet Atay, önümüzdeki süreçte sınırlamalardan kurtulmak için daha fazla dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi. Vali Atay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Korona virüs mücadelemizde bir yıl bitiyor ve Kademeli Normalleşme sürecine geçtik. İlimizde korona virüs ile mücadelede, bu günlere sabır ve anlayışla geldik. Covid-19 pandemisi nedeniyle birçok bedel ödedik. Bazı esnaflarımız işyerlerini kapatmak zorunda kaldılar. Öğrencilerimiz okullarından uzak kaldılar.

Kurallara titizlikle uyarsak normal hayata dönmeye çok yakınız

Valiliğimiz koordinasyonunda özellikle bu günlerde pandemi denetimlerini artırarak devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte sınırlamalardan kurtulmak istiyorsak daha fazla dikkatli ve tedbirli olmalıyız. İlimiz genelinde aşı çalışmaları devam ediyor. Sırası gelen ve özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aşılanması salgının önlenmesinde çok önemli. Kıymetli Düzceliler; bugüne kadar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerden beklentimiz bu sürece verdiğiniz destekleri artırarak devam ettirmenizdir. Öncelikle 65 yaş üstü büyüklerimizin bu salgından daha çok etkilenmeleri söz konusudur. Aldığımız tedbirler sıkıcıda olsa büyükleri salgından koruma adınadır. Akraba ziyaretleri ve kapalı ortamlardan uzak duralım. Ülke genelinde olduğu gibi, ilimizde de vaka sayılarını düşürmek için bütün vatandaşlarımızın desteğiyle çalışmalarımız başarıya ulaşacaktır.  Normalleşmek için tedbirlere uymamız şart, hep birlikte mücadeleye devam ediyoruz. Düzce olarak hedefimiz: turuncu kategoriden, en düşük risk grubu olan mavi kategoride yer alıp, özlediğimiz günlere kavuşmaktır. Bu vesileyle Kademeli Normalleşme Sürecinde işyerlerini tekrar açan esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum,  tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyorum.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.03.2021
18:12

Babam 65 yaş üsüt olup iki aşısını da oldu.Yasakların onları koruma amaçlı olduğunu anlatsakda yeni kademeli serbestlikte sadece bir saat daha serbestlik çıkmasına çok içerledi Koronayı biz çıkardkı demekki bizi cezalandırıyorlar diye düşünüyor.Hızıssıhha kurulumuz eğer Düzcemiin değerleri biraz daha düşerse 65 yaşüsütne hiç olmazsa ikindi sonrasına kadar serbestlik tanıyabilirmi.Saygılarımla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,33
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.