Vali Atay Çöken Yol Çalışmalarını Aktardı

Vali Atay Çöken Yol Çalışmalarını Aktardı

Düzce - Zonguldak D-655 Karayolu’nda cumartesi gece saatlerinde meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanan yol ile ilgili olarak açıklama yapan Düzce Valisi Cevdet Atay; heyelan sonrası çalışmaların başlatıldığını ve Karayolları ekipleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda yolun en hızlı şekilde tamamlanacağını belirtti.

  Düzce – Zonguldak D-655 karayolu üzerinde 27 Mart'ta meydana gelen heyelan nedeniyle çöktü. Heyelanın ardından yolun çift şeritli olarak kapatılmasıyla küçük araçlar köy yollarına yönlendirildi. Ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için ise Karayolları ekipleri tali yol çalışması başlattı. Heyelanın meydana geldiği bölgede incelemeler yapan Düzce Valisi Cevdet Atay, yolun çöken kısmında Karayolları ekipleri tarafından çalışmaların başlatıldığını belirtti.

  “Karayolları çalışmalarını artırtarak sürdürüyor”

  Vali Atay basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Düzce-Akçakoca arasındaki buradan 20. kilometre Düzce istikametinden 6. kilometrede heyelan meydana gelmişti. Basında da bu dile getirildi. Şu an yolumuz kapalı ama köy yollarında ulaşım sağlanmaktadır. Karayolları çalışmaları bizzat ve sürekli takip ediyor. Biz de takip ediyoruz. Karayolları çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Karayolları, havaların yağışlı gitmesine rağmen şu an araç gereçlerini de artırarak çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Biz de her türlü desteği sağlıyoruz. Amacımız hızlı bir şekilde servis yolunun sağlanması ve akabinde de oradaki heyelanın ortadan kaldırılıp yolun eski haline getirilmesi” şeklinde konuştu.

  Vali Atay, Karayolları yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda yolun en hızlı ve en güvenilir şekilde tamamlanacağını söyledi.

Haber: H. DURNA - S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.