Bisiklet yolunun asfaltı döküldü

Bisiklet yolunun asfaltı döküldü

Düzce Belediyesi Kent Estetiği Projesi etap etap ilerlerken geçtiğimiz gün 49 ağaç dikilen bölgede bisiklet yolunun asfaltı döküldü. Bisiklet yolunun dünya standartlarına göre işaretlemeleri yapılacak.


Düzce’nin en önemli noktalarından olan Cedidiye ile Millet bahçesini bütünleştirecek olan Kent estetiği projesinde her geçen gün yeni bir etap tamamlanıyor. Ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının ardından bisiklet yolu için de asfalt dökümü yapıldı. Bisiklet yolunun asfaltlanmasının ardından Düzce Belediyesine bağlı ekipler, dünya standartları ölçüsünde bisiklet yolu işaretleme ve kabartmalarını yapacak.

Plan ve programa göre hareket eden ekipler, ardından diğer bölümlere geçecek.
Düzce Belediyesi Valilik önündeki havuzu da revize ettikten sonra etrafını mevsimlik çiçeklerle donatacak. Rengarenk çiçeklerin dikilmesi için toprak seren ekipler, daha sonra çiçeklerin ekimini yapacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.08.2021
19:53

Düzcenin herbir yerini güzelleştirmek için uğraşıyorsunuz insanlar eğitilmedikçe böyle olacak kaldırımların üzeri ağaçlar diktiğiniz dipleri sigara izmariti çöp pislik kısacası çalışanlar temizliyor kuytuları bırakıyorsun herbiri çöplük oluyor çalışan hizmetli temizlik işçilerine üzülüp acıyorum temizliyor arkasından aynısı oluyor isterseniz kendiniz çekim yapın bakın görürsünüz bilginize

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,19
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.