Modern Sanayi Sitesine Adım Adım

Modern Sanayi Sitesine Adım Adım

Düzce’ye modern bir sanayi sitesi kazandırılması için TOKİ ile işbirliğine giden Düzce Belediyesi yeni 266 işyeri için çalışmalarını sürdürüyor. Eski sanayi sitesinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülk sahipleri ile görüşmeler sürüyor. Açık AVM ve rezidans konutların inşa edileceği projenin yeni yılda tamamlanması bekleniyor.

YÜZDE 70’i İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Düzce Belediyesi işbirliğinde Beslanbey Mahallesi’nde yeni yapılacak olan sanayi sitesinin ihalesi gerçekleştirildi. İhalesi TOKİ tarafından yapılan yeni Sanayi Sitesi Projesinde 266 iş yeri bulunuyor. Bu süreçte eski sanayi sitesindeki mülk sahiplerinin yüzde 70’i ile ön görüşme yapıldı. Açık AVM ve rezidans konutların inşa edileceği eski sanayi sitesi alanı için yaklaşık 3 aydır proje çalışması yürütülüyor. 3 ay daha sürmesi beklenen çalışma tamamlandıktan sonra mülk sahipleri ile paydaşlık anlaşması yapılacak.

MÜLK SAHİPLERİNE TERCİHLERİ SORULUYOR

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında eski sanayi sitesindeki mülk sahipleri ile ön görüşmeler devam ediyor. Mülk sahiplerine alanda uygulanacak projenin detayları anlatılıyor. Tercihlerinin, konut mu yoksa dükkan mı olduğu soruluyor. Anlaşma sürecinin sonuçlanması için proje çalışmasının tamamlanması bekleniyor.

BELEDİYE TOKİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

Düzce Belediyesi yeni sanayi sitesi için anlaştığı TOKİ ile çalışmalarını sürdürüyor. TOKİ ve Düzce Belediyesi işbirliğinde Beslanbey Mahallesi’nde yapılacak olan yeni sanayi sitesi projesinde yer alan 266 iş yeri ile ilgili çalışmalar önümüzdeki günlerde yer teslimi ile başlayacak.

“EN MODERN SANAYİ SİTELERİ KAZANDIRIYORUZ”

Önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firma ile yer teslimi yapılarak Düzce’nin yeni sanayi sitesi inşa edilecek. Konu ile ilgili olarak TOKİ’den yapılan açıklamada; “Şehirlerimize modern ve güvenilir sanayi siteleri kazandırmaya devam ediyoruz. Düzce Merkez Beslanbey Mahallesi’nde yapacağımız Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı. Yeni sanayi sitesi projemizde 266 iş yeri olacak” ifadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2021
20:49

Küçük Sanayi de yol yok hizmet yok cami yok uzak diye sanayi de çalışan bir çok işçi cumaya gitmiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,59
Yılmaz gümüş
15.10.2021
08:51

40 küsür yıldır bitirilemeyen küçük melen sanayi stesi için ne düşünüyor acaba belediye başkanımız ,, kan emici sülüklerden kurtarılır ise yönetim ve yeni gelecek olanlarda vampir olmaz sa 3ayda biter

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,61
Özgür öztürk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.