Oda Başkanı Kayıkçı Esnafın Sorunlarına Dikkat Çekti

Oda Başkanı Kayıkçı Esnafın Sorunlarına Dikkat Çekti

Pandemi sonrası esnaf özellikle de kahvehane ve kıraathane sahipleri zor durumda. Ankara’da sorunun çözümü için Düzce Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, esnafın sorunlarını genel başkan ile birlikte bakanlara ileteceklerini söyledi.

Pandemi sonrası normalleşme süreci ile birlikte esnaflarda normale dönmeye çalışıyor. Bu süreçte devlete yapılan ödemelerin ertelenmesi ile nefes alan esnaflar, ödeme döneminin gelmesi ile birlikte aylık 2 ödeme yapmak zorunda haliyle pandemi sonrası süreçte esnaflar açısından zorlu geçecek. Diğer taraftan bazı sektörlerde halen kısıtlamaların olması özellikle kahvehane ve kıraathane sahiplerini daha da düşündürmeye başladı. Oyunların yasak olduğu süreçte kahvehaneciler, para kazanamamaktan şikayet ederken, sorunları çözüm bulunması için bütün kapıları çalıyorlar.

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı’da pandemi sonrasında esnafın sorunlarını bildiklerini ve esnafın sorunlarının çözümü için genel merkez bazında çalışma yaptıklarını dile getirdi. Esnafın pandemiden sonra büyük sıkıntılar çektiklerini, devletin yaptığı yardımların olmasına karşın eksiklikler olduğunu belirterek, bu eksiklikleri gidermek için Genel Başkan Bendevi Palandöken ve TSK Yönetim Kurulu ile birlikte bakanları ziyaret edeceklerini dile getirdi.

Kahvehaneciler için oyunların yasaklanmasının da esnaf için büyük sorun olduğunu belirten Mustafa Kayıkçı, Kahvehanecilere verilen kısıtlamalarında kaldırılması için TESK bünyesinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.