SEÇ-AL’dan Kışın İçinizi Isıtacak Kampanya

SEÇ-AL’dan Kışın İçinizi Isıtacak Kampanya

Kış mevsimi ile birlikte hava sıcaklıkları da oldukça düştü. Soğuyan havalarla birlikte kışın insan vücudunu sıcak tutan ve direnci artıran yiyeceklere de Düzceliler, yoğun ilgi gösteriyor. Seç Al mağazası da yaptığı kışa özel kampanya ile hem vatandaşların ihtiyaçlarını daha ucuza almaları için hem de kışın herkes alabilsin diye kurutulmuş meyvelerden baharatlara kadar bütün ürünlerde kış kampanyası başlattı.

Koş mevsimi ile birlikte soğuyan havalar ve korona virüs kabusu insanlar için çileye dönüştü. Ancak bu günlerde Türkiye’nin birçok ilinde mağazalarını bulunan Seç-Al Düzce Mağazası da kış günlerine özel indirimli kampanya başlattı.

Hem Düzcelilerin kış gününde vücut ısısını korumak hem de vücut direncini artırmak için alacakları besin gruplarını daha ucuza almalarını sağlamak için başlatılan indirim kampanyasında baharatlardan kurutulmuş ürünlere kadar bütün ürünler maliyet fiyatına satılacak.

Kampanya ile ilgili bilgiler veren Selçuk Savaş; Tarladan sofraya sloganı ile ucuz maliyetli baharatlardan kuruyemişlere kadar kurutulmuş meyvelere kadar birçok ürünü mağazalarımızda vatandaşlarımız piyasanın çok daha altında fiyatlarla bulabilirler. Ayrıca kış mevsiminin gelmesi ile birlikte e vücut ısını dengelemeye yardımcı olan birçok üründe indirim yaptık. Amacımız, herkes, ürünleri alabilmesi. Bu amaçla da Düzceliler için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.11.2020
18:08

İçerideki kimsede maske yok sosyal mesafe nerde

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,34
Corona Atlatan Bir Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.