Düzce ve Türkiye Önemli Bir Sanayiciyi Kaybetti

Düzce ve Türkiye Önemli Bir Sanayiciyi Kaybetti

MT Plastik ve Reklam firmasının Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Kalkan hayatını kaybetti. Vefat haberini yayımladığı mesaj  ile duyuran Düzce Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, “Düzce ve Türkiye önemli bir sanayiciyi kaybetti” dedi.

Düzce Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, 2007 yılında Düzce’de faaliyete başlayan MT Plastik ve Reklam firmasının Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Kalkan’ın vefatı üzerine yayınladığı mesajda üzüntülerini dile getirdi ve ‘Düzce ve Türkiye önemli bir sanayiciyi kaybetti’ dedi.

MT firmasının Türkiye’nin en çok ihracat yapan 500 firmasından biri olduğuna dikkat çeken Yirmibeşoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

“2007 yılında kurulan MT Plastik, dijital baskı, reklam ve yapı mühendisliği sektörleri için köpük PVC levha üretiminde uzmanlaşmış bir firmadır. Türkiye'de ve Avrupa'da pazar lideri, dünyada sektöründe söz sahibi olan firma, üretiminin yüzde 60’dan fazlasını temel olarak ihraç etmektedir.

Firmanın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Tufan Kalkan’ın Düzce ve Türkiye ekonomisine katkısı çok büyük olmuştur. Yaşama veda eden Kalkan, Düzce’de istihdama önem verdiği kadar çok ciddi sosyal sorumluluk projelerine de katkı verdi. Değerli bir sanayici, iş adamını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.