Yığılca yolu bildiğiniz gibi

Yedigöller, Sarıkaya Mağarası, Yılançatı kanyonu gibi birçok turizm değerine ev sahipliği yapan Yığılca İlçesi ile Hasanlar Barajı gibi haftasonu tatilcilerin en çok rağbet ettiği mesire yerlerine ulaşımı sağlayan Yığılca yolunda çalışmalar bir türlü bitirilemiyor. Yoğun trafik ise Çakırlar Mahallesi’ne verilerek devam ettirilmeye çalışılıyor.

Düzce’nin yol yapım çalışmalarındaki talihsizliği bütün hızıyla devam ediyor. Birçok turizm değerine ev sahipliği yapan ve yazın turist akını beklenen Yığılca İlçesi’ne ulaşabilmek eğer bölgeyi bilmiyorsanız neredeyse imkansız. Bir türlü bitirilemeyen yol yapım çalışmaları nedeniyle Yığılca’ya gidecekler için trafik, çileye dönüşüyor.  Çakırlar Mahallesi üzerinden verilen trafik Yığılca yoluna çıkıyor sonra yine eski Yığılca yoluna verilerek devem ediyor. Yığılca’dan gelenler içinde yine mahalleden geçmek gerekiyor. Yedigöller gibi uluslararası üne sahip mesire alanına, Sarıkaya Mağarası gibi, Yılançatı Kanyonu gibi Düzce’nin turizm değerlerine ulaşmayı sağlayan yol, ilk baharda başlamasına karşın bir türlü bitirilemiyor. Yolun yapılan kısımlarındaki bozuk asfalt ise yolu kullanmak zorunda kalanları çileden çıkartıyor.

Yolun bir türlü bitirilemeyen kısımları için ise ne zaman sonlandırılacağı ve ulaşıma açılacağı ise bilinmezliğini korurken turizm bölgelerine gitmek isteyenlerin mutlaka kaybolmaması için yolun bu haliyle kaybolmamaları için yanlarında navigazasyon bulundurmaları gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.06.2019
17:52

Bu sene bu yolu bitirebilsinler keske seneyede cakirlar mah. yolunu yapmaya uğraşırlar gelin görün mahallenin yolunun durumunu yazık daha senesini doldurmayan yolda heryer cukur yama oldu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,97
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.