Paylaştığın Senindir Biriktirdiğin Değil

Paylaştığın Senindir Biriktirdiğin Değil

Şükran Öney Anaokulu,  İnsan Hakları ve Demokrasi haftası kapsamında seçim sonuçlarına göre öğrencilerinin oylarıyla belirlenen tiyatro etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinliğe kardeş okul olan Yığılca Anaokulu ve minik öğrencileri de davet edildi.

Şükran Öney Anaokulu tarafından İnsan Hakları ve Demokrasi Hakları Haftası nedeniyle Arkadaşım iyi ki varsın isimli tiyatro oyunu düzenlendi.

Etkinliğe kardeş okul olan Yığılca Anaokulu ve öğrencileri de davet edildi. Hazırlanan oyun, öğrenciler tarafından hep birlikte heyecanla izlenildi.

Ardından kardeş okulu için Şükran Öney Anaokulu tarafından belirlenen tema çerçevesinde “Paylaştığın Senindir, Biriktirdiğin Değil” sloganıyla kardeş okul öğrencileri için hazırladıkları hediye sandığını kardeşlerine teslim ettiler.

Anaokulunun oyun salonunda keyifli vakit geçiren minikler etkinlik sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek okulda ayrıldılar.

Okul Müdürü Emine Taşlı Uzun, okula gelen kardeş okul Yığılca Anaokulu’nun kocaman yürekli minik öğrencilerine çok teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.