Arazisine İzinsiz Yapılan Yolu Kapatacak

Arazisine İzinsiz Yapılan Yolu Kapatacak

Yığılca ilçesinde ikamet eden eski uzman çavuş Yasin Duran isimli vatandaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile özel bir telekom şirketi tarafından arazisinin gasp edildiği iddialarında bulunarak yetkililere seslendi.

Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Aksaklar Köyü’nde ikamet eden eski uzman çavuş Yasin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile özel bir Telekom firması yetkililerine tepki gösterdi.

Yasin Duran’ın iddiasına göre; 15 yıl önce Aksaklar Köyü’nde bulunan arazisinin yakınlarına kurulan baz istasyonuna ulaşabilmek için, telekom firması tarafından arazisi gasp edilip içerisine yol açıldı.

Yol açma esnasında 40 adet fındık fidanının dozerle ezildiğini belirten Duran, firmaya yaptığı şikayetten de bir sonuç alamadığını dile getirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, firma yetkililerinden hakkını talep eden Yasin Duran, şu ifadelerde bulundu:

“Biz bu araziyi 15 yıl önce fındık bahçesi olarak ektik burası kendi arazimiz. Türk Telekom yetkilileri bizim tapulu olan arazimizin içenden yol açtılar. Buraya baz istasyonu dikebilmek için. Burada o tarihte 5-6 yıllık dikilmiş fındık fidelerimiz vardı. Bu fındık fidelerinden tam 40 tanesini Türk Telekom dozerle yol açmak suretiyle imha etmiştir ve buna ne ödenek ödemiştir ne de para vermiştir. Yani fiilen hakkımızı gasp etmiştir. Türk Telekom özel bir şirkettir. Biz bir tane fatura ödemesek hemen telefonumuzu keserler, icraya verirler. Ama beim arazimi bu adamlar 15 yıldır gasp ediyor. Benim burada fındık fidelerim vardı. Benim 40 tane ağacımı gasp ettiği için her yıl zararım kadar fındığı bana borçlular. Ben bu yolu kapatacağım. Türk Telekom yetkililerinin buradan girmesine artık izin vermeyeceğim. Burası Düzce’nin        Yığılca ilçesine bağlı Aksaklar Köyü. Benim arazimi gasp eden Türk Telekom yetkililerine buradan sesleniyorum. Size dava falan açmayacağım ama sizi sosyal medyadan rezil edeceğim. Bu sorunu hallediniz kardeşim. Bizim mağduriyetimizi gideriniz. Burada 120 metre yol açtınız 40 tane ağacımızı kestiniz. Bunu da mahkeme kararıyla kanıtlayıp önünüze koyduk.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.02.2023
20:32

Hayir efendin cozulmedi TÜRKTELEKOM gaspa hala devam ediyor.Duzce turktelekom il mudurunden veyahutta avukatlarindan cozum bekliyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,46
Yasin turan
15.12.2019
15:07

Yani vatandaşı zorla eşkiyalık yapmaya zorluyorlar hemde bunu yapan devlet kurumu inanmak mümkün değil.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,16
Umarım bu sorun çözülür


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.