Vali Dağlı Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Vali Dağlı Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Öğrenciler karne heyecanına Düzce protokolü de ortak oldu. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Orhangazi Yatılı Bölge okulunda bir araya geldiği öğrencilere kendi elleriyle yemek dağıttı. 

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi yarıyıl karne töreni Yığılca ilçesi Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Yığılca Kaymakamı Muhammet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Mustafa Çetinkaya, ilçe protokolü ve veliler katıldı. 

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. İlkokul birinci sınıf öğrencileri, ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadılar. 

Minik öğrencilere iyi tatiller dileyerek önümüzdeki 15 gün boyunca güzel vakit geçirmeleri ve ikinci yarıyılda derslerine düzenli olarak çalışıp karnelerinin hep böyle güzel notlarla dolu olması temennisinde bulunan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, öğrencilere kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi ve okuldaki öğretmenler ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ayrıca, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, okul bahçesinde minik öğrencilere mobil hizmet aracı, motosiklet, hizmet araçları ve arama kurtarma köpekleri ile ilgili tanıtım yapıldı ve öğrencilerin soruları cevaplandı. 

Vali Dağlı, Yığılca Orhangazi Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Vali Dağlı, Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenin ardından, Yığılca Orhangazi Yatılı Bölge okuluna giderek öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldu ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Düzce’de ki okullarda gerçekleştirilen kantin denetimleri konusunda hassasiyet gösteren Vali Dağlı, Orhangazi Yatılı Bölge okulu ziyaretinde, okul kantinini denetleyerek mevzuata ve hijyen kurallarına uygun ürün satışının yapılması konusunda talimat verdi. Akabinde, Orhangazi Yatılı Bölge okulunda taşımalı ve yatılı olarak eğitim gören öğrencilere öğle yemeği dağıtımı yaparak, yemekhanede öğrenciler ile birlikte yemek yedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.