Yığılca’da Kısıtlamanın Kalktığını Duyurdu Ancak…

Yığılca’da Kısıtlamanın Kalktığını Duyurdu Ancak…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada şehirlerarası yasağın 1 Haziran’dan itibaren kaldırılacağını söylemesi üzerine Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’dan şaşırtan bir açıklama geldi. Başkan Çam Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararıyla giriş çıkışları sınırlandırılan Yığılca ilçesinde de kısıtlamanın kalktığını duyurdu. Ancak gelen uyarılar üzerine kararın o yönde olmadığını anlayan Başkan Çam çark etti.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde düzenlenen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehirlerarası seyahat sınırlamasının 1 Haziran'dan itibaren kaldırılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama sonrası Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam sosyla medya hesabından yaptığı açıklama ile, Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Yığılca ilçesine getirilen giriş çıkış sınırlandırmasının da sona erdiğini duyurdu.

Vatandaşlar tarafından uyarılan Başkan Çam bir açıklamada daha bulunarak, Saygı değer vatandaşlarımız, sayın cumhurbaşkanımız tüm şehirlerarası dedi. Yığılca ayrı bir ülkenin şehri mi?” diyerek kafaları karıştırdı.

Bankalar Kurulu sonrası toplanması beklenen Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından henüz sınırlandırmanın kalktığı yönde bir karar çıkmadan kısıtlamanın kalktığı yönünde açıklamada bulunan Başkan Çam durumu yaklaşık 1 saat sonra çark etti.

Yığılca ilçesinde uygulanmaya devam eden kısıtlamanın bugün toplanması beklenen Düzce İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeniden değerlendirilerek sonuca bağlanması bekleniyor.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.05.2020
14:13

AMAN BAŞKAN CANIM BAŞKAN, NE ETTİN ÖYLE, KAYMAKAMLADA MI DİYALOĞA GİRMİYON SEN, ETME EYLEME, HER KONUDA İDARECİLER BİR BİRLERİNE FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNUR ONU BARİ YAP,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,30
OLUR BÖYLE ŞEYLER DE Bİ DANIŞANI OLSAYDI İYİYDİ
29.05.2020
14:14

Şaşırdık mı hayır eee nede olsa yığılca

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,53
Düzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.