Evi Yanan Aileye Yeni Yuva

Evi Yanan Aileye Yeni Yuva

Düzce’nin Yığılca ilçesinde 2018 yılında çıkan yangında 3 çocuğunu ve evini kaybeden Muhammet Korkmaz ve ailesine Düzceli işçiler yeni evlerinin tapusunu teslim etti.

Düzce’de sivil toplum çalışmalarında ve ihtiyaç sahiplerine maddi manevi destek konusunda en önde gelen Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, bir ailenin daha yüzünü güldürdü.

2018 yılında Yığılca ilçesinde çıkan yangında 3 evladını kaydeden baba Muhammet Korkmaz’ın yine aynı yangında oturduğu evde kül olmuştu. Evsiz kalan Korkmaz ailesi için Düzce İşçileri Dayanışma Derneği harekete geçti. Aralarında topladıkları para ve Yığılca Belediyesi ve kaymakamlığının da desteğiyle aile için yeni bir ev inşa eden işçiler evin tapusunu Muhammet Korkmaz’a teslim etti. DİDER Başkanı Sedat Mıhçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2018 yılında Yığılca da çıkan yangında üç evladını ve evini kaybeden Muhammet Korkmaz ve ailesine Düzceli işçiler olarak yeni evlerinin tapularını Yığılca kaymakamımız Abdullah Kurt ve sivil toplumla ilişkiler Müdürü Yunus Karaman ile birlikte teslim ettik. Mevlam iyi günlerde oturmayı nasip eder inşallah” şeklinde konuştu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.10.2020
18:46

SİZ NASIL BİR İNSANSINIZ İYİLİK MELEKLERİ ALLAH NE MURADINIZ VARSA YERİNE GETİRİR İNŞALLAH

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,08
DÜZCENİN İYİLİK MELEKLERİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.