Genç İmam Hatipliler Kış Gelmeden Harekete Geçti

Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleri başlayacak olan eğitim dönemi öncesinde anlamlı bir kampanyaya imza attılar. Dernek, ekonomik durumu iyi olmayan öksüz ve yetim çocuklara kış mevsimindeki ihtiyaçları için kampanya başlattı. Belirlenen öksüz ve yetim çocukların listesini olan yaklaşık 60 öğrenciye yardım yapan Dernek üyeleri daha çok çocuğa yardım yapmak içinde kampanya başlattı.

Yeni başlayacak eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim öğrenciler için harekete geçen Genç İmam Hatipliler Derneği, kış mevsiminde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu mont, kaban, bot, kazak, eğitim malzemelerini temin ediyor. Öğrencilerin evlerine giden ve öğrencilerin ihtiyaçlarını yerinde gören dernek üyeleri daha sonra öğrencilerin ihtiyaçlarına göre aldıkları malzemeleri öğrencilere ulaştırıyor. Yardımlar için bir de kampanya başlatan Genç İmam Hatipliler Derneği üyeleri yardım yapmak isteyen yardımseverlerden de yardımlarını bekliyorlar.

Kampanya hakkında konuşan Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı Erhan Alemdar, öksüz ve yetim kardeşlerin daha çok yakınlaşmaya ihtiyacı olduğunu belirterek; “Öncelikle korona virüs belasını memleketimizden bir an önce gitmesi duasını yapıyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara da şifa diliyorum. Bizim hitap ettiğimiz alan genç nesiller, küçük çocuklar ve gençler olduğu için kış ayları girmeden önce insanların temel ihtiyaçlarına karşın çalışma başlattık. Edindiğimiz bilgiler çerçevesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize mont, bot, kazak gibi temel giyim malzemelerini karşılanması için bir çalışma başlattık. Bunu da hayırseverlerimizle kendi aramızda çalışmalarımızla bütçelendirdik ve devam ediyoruz. Bu yolda da çalışıyoruz. Bu çalışmamızı annesi yada babası olmayan kardeş ve kardeşlere yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Biz bu kampanya ile ilgili olarak bot, mont, kazak ve ayakkabıyla alakalı olarak. Belli bir fiyat çalışması yaptık. Bağışçılarımıza bunu iletiyoruz. Bu konuda bağışçılarımız ister kendileri alabiliyorlar isterlerse bize ücretini verebiliyorlar. Bu tamamen bağışçılarımızı inisiyatifine kalmış bir durum. Kampanyamızı kış ayından önce bitirmeye çalışıyoruz. Ekim ayı sonu, Kasım Ayı başı gibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Kar düşmeden, kardeşlerimizi giydirmiş olmayı planlıyoruz” diye konuştu.         


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.