Çalışmalara ara vererek Düzce'ye döndü

Çalışmalara ara vererek Düzce'ye döndü

Çalışmalara ara vererek Düzce'ye döndü

İyi parti il başkanı Yunus Özay Er, Gölyaka'da yaşanan sel felaketi nedeniyle İstanbul'da katıldığı seçim çalışmalarına ara vererek Düzce'ye döndü. Er, Gölyaka'da  selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kampanyasına destek vermek için İstanbul'da bulunan İyi parti il başkanı Yunus Özay Er, Gölyaka'da yaşanan sel felaketi nedeniyle çalışmalara ara vererek Düzce'ye döndü. Gölyaka'da sel felaketinden etkilenen alanları inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Er, "Ekrem beye destek olmak için İstanbul'da seçim çalışmalarına katıldım. Ancak Gölyaka ilçemizde yaşanan sel felaketini öğrenir öğrenmez çalışmalara ara vererek Düzce'ye döndüm. Sel alanında incelemeler yaptım. Büyük bir felaketin eşiğinden dönülmüş. Can kaybı olmaması tek tesellimiz. Ancak insanların maddi kayıpları onları kaygılandırıyor" dedi.


Düzce valiliğinin ve il özel idaresi'nin başarılı bir çalışma çıkardığını belirten Er, "Devlet en zor günlerde vatandaşının yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ekiplerin anında müdahalesi yaşanabilecek daha büyük kayıpları önlemiş. Düzce Valimiz Sayın Zulkif Dağlı ve çalışmalara katılan Düzcemizin tüm yetkili kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederim" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.