Gölyaka'dan Akçakoca'ya Misilleme

Gölyaka'dan Akçakoca'ya Misilleme

Gölyaka'dan Akçakoca'ya Misilleme

Akçakoca Belediyesi’nin katamaran almasının ardından Gölyaka Belediyesi de küçük bir tekne alarak, Efteni gölünde turizm faaliyeti başlattı.

Akçakoca Belediyesi, 3 katlı katamaran teknesi alarak, turistik gezi düzenlemeye başlarken, Gölyaka Belediyesi de benzer bir hamle yaptı.

Gölyaka Belediyesi,  yeni alınan tekne fotoğraflarını paylaşarak, “İlçemizde bulunan Aksu Çayı ile Melen Çayının birleştiği bölge ile Köprübaşı köyünde bulunan köpreye kadar ki kısımda ihtiyaç duyulan acil hallerde kullanılması için ve Efteni Gölünde turizm amaçlı kullanılmak üzere tekne alınmıştır. Melen çayında yapılan test sürüşünde Belediye Başkanımız Sayın Yakup Demircan bölgede bizzat incelemelerde bulundu. Almış olduğumuz bu tekne ile Melen Çayı ve Efteni Gölünde oluşabilecek kaza gibi olumsuz durumlarda arama kurtarma çalışmalarına destek verilebilecektir” denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.07.2020
10:20

VATANDAŞ BALIK TUTAMIYOR, BALIKLARI KAÇIRMAK İÇİN BİRDE TEKNE ÇIKTI, BELEDİYE PERSONELİ GÜZEL BALIK TUTAR ONUNLA BAŞKA DA BİR İŞE YARAMAZ, MAHALLELERİN YOLLARI BERBAT DURUMDA, TAKNA ALACAĞINIZA YOLLARI YAPIN DA TOZDAN KURTULALIM, NE DOĞRU LAÇLAMA YAPILIYOR SİNEK İÇİN NE YOLLAR DÜZGÜN, NE GECE ESNAFIN KAÇA KADAR AÇIK OLDUĞU BELLİ MİLLETİ RAHATSIZ EDİYORLAR, SİZ TUTTURMUŞSUNUZ TURİZM ADANI KULLANIP TEKNE GEZİSİ İÇİN VATANDAŞ EĞLENECEKMİŞ, MİLLET AÇ İŞSİZ BAŞKANN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,38
BIRAKIN BU KANDIRMACALARI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.