Gümüşovalı Kadınlardan Muharrem Tozan'a destek

Gümüşovalı Kadınlardan Muharrem Tozan'a destek

Gümüşovalı Kadınlardan Muharrem Tozan'a destek

MHP’nin Gümüşova Belediye Başkan adayı Muharrem Tozan, Gümüşovalı kadınlardan tam destek alıyor.

MHP Gümüşova Belediye Başkan Adayı Muharrem Tozan, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle program düzenledi. Yoğun katılımın olduğu programda, kadınlar gönüllerince eğlendi.

Belediye meclis üyesi adayları ile salona giren Tozan, uzun süre ayakta alkışlandı.

Sadece Kadınlar Günü’nde değil her zaman değerli ve özel olduklarını belirten Tozan,“Sizler gerçekten çok nadide bir varlıksınız. Bu noktada annesiniz, eşsiniz, evlatsınız, kardeşsiniz. Kısacası insanlar için doğumundan ölümüne kadar her türlü hizmetin içinde olansınız. Bizim için çok değerlisiniz. “ dedi.

Gümüşovalı kadınların sorunlarını dinleyerek çözüm için gerekli adımların atılacağının sözünü veren Tozan, seçim döneminde izleyeceği yol haritasını da paylaştı. Programa katılarak destek sözü veren kadınlara teşekkür eden Tozan; "Daha yaşanabilir bir kent imar etmek hedeflerimizi hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Gümüşova’yı adım adım dolaşan Tozan, işyeri ziyaretlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarına ziyaret eden Tozan, akşamları da mahalle toplantıları ve ev ziyaretleri yaparak seçmenden oy istiyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.