Aydınlık Türkiye’nin Şehit Öğretmenleri

Aydınlık Türkiye’nin Şehit Öğretmenleri

Aydınlık Türkiye’nin Şehit Öğretmenleri

Onlar bağımsız Türkiye için kardelenler yetiştirebilmek uğruna terör örgütü PKK’nın hain kurşunlarının arasına daldı. Nice çocuğu vatan sevgisiyle yetiştirdiler. Cesur yürek öğretmenler, korkak hainlerin pusularında şehit düştüler. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın şahsında tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz.

AYBÜKE ÖĞRETMEN TÜRKİYE'Yİ AĞLATTI
Henüz 8 aylık öğretmen iken 1.5 yıl önce Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı hainlerin saldırısında şehit düştü Şenay Aybüke Yalçın. Müzik öğretmeni Yalçın, atama sevincini "Ben öğretmen oldum" sözleriyle paylaşmıştı. Görev aldığı kısacık öğretmenlik hayatında öğrencileri onu canı gibi sevmiş, kısa sürede Batman'da müzik, nota ve enstrümanlardan barış sesleri yükselmeye başlamıştı. Hainler, öğrencileri ona doyamadan kalleşçe bir saldırı ile kopardı hayattan. Geriye ise "Hepimiz Aybüke'yiz, hepimiz öğretmen olacağız"diyen öğrencileri kaldı.

ŞEHİT ÖĞRETMENİN NAAŞI PÜLÜMÜR ÇAYI'NDA BULUNMUŞTU

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Çiftçibaşı Mahallesi'nde sınıf öğretmeni olarak görev yapan Necmettin Yılmaz, 16 Haziran 2017'de memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli- Pülümür kara yolunda PKK'lı teröristler tarafından yolu kesilip, aracı yakılarak kaçırıldı, daha sonra da şehit edildi.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz’ın şahsında Tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyoruz.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.