Ertuğrul Aydoğan adaylığını açıkladı

Ertuğrul Aydoğan adaylığını açıkladı

Ertuğrul Aydoğan adaylığını açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu tarafından Düzce’de 6 Haziran’da yapılması planlanan muhtarlık seçimleri için muhtar adayları da belli olmaya başladı. Merkez Cedidiye Mahallesinde muhtar adayı olarak Ertuğrul Aydoğan adaylığını açıkladı. 


 6 Haziran’da muhtarlık seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanmasının ardından muhtar adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Görevi başındayken vefat eden Cemalettin Yesirci’nin yerine muhtarlığı 1. Aza Zeki Yıldızeli vekaleten yürütüyordu. YSK’nın kararının ardından Muhtar adaylığı açıklayan Cedidiye Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Ertuğrul Aydoğan, kavgadan, tartışmadan uzak birleştirici ve uzlaşmacı yapısıyla biliniyor. Bu yapısıyla Cedidiye Mahallesi için en uygun aday olacağını belirten mahalle sakinleri Ertuğrul Aydoğan’ın adaylığına sevindiklerini dile getirdiler. 


 Seçimleri kazanması halinde mahallesi için gece gündüz çalışacağını belirten Ertuğrul Aydoğan; “Aslında aklımda aday olmak yoktu. Ancak Cedidiye Mahallesi sakinlerinden aday olmam konusunda çok fazla ısrar oldu. Bende o ısrarlar karşısında adaylığımı açıkladım. Benim yapımda ‘ben’ yok. Hep bütün olarak düşündüm ve hep ‘biz’ dedim. Muhtarlığı Allah’ın izniyle kazanırsam Hep mahallem ve mahalle sakinlerim benim önceliğim olacak. Ayrıca gençliğimin verdiği enerjimi de mahallem ve mahalle sakinlerim için kullanacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2021
18:21

Allah yolunu açık etsin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,73
kadir yangın
29.04.2021
14:49

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin güzel insanlarsınız seviliyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,24
Sercan KARAÜÇ
29.04.2021
12:50

ne cedidiye be herkes aday?allah rızası için tabi....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,61
havva


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.