Belediye Başkanı Koloğlu Coronavac Aşısı Oldu

Düzce’nin Cumayeri ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’da aşılılar kervanına katıldı. Mustafa Koloğlu, aşı sonrasında covid belasından kurtulmak için maske, mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini belirterek bütün vatandaşları aşı olmaya çağırdı.

Korona virüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı plan çerçevesinde Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu,  CoronaVac aşısının ilk dozunu oldu. Aşı olduktan sonra açıklama yapan Mustafa Koloğlu; “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıkladığı plan dahilinde korona virüs aşısının ilk dozunu olduk. Allah bütün insanlığı korona virüs belasından kurtarsın. Vatandaşlarımız korona virüsten korunmak için mutlaka maske ve mesafeye dikkat esinler. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.02.2021
22:16

Bunu haber diye sayfanıza taşıdınız ya pes doğrusu..bu habercilik değil yağcılık...düzce tv.ye hiç yakışmadı..insanları güldürmeyin...sanki meclis başkanı aşı oldu...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,69
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.