İyi Parti'den Sağlıkçılara Aşure

İyi Parti'den Sağlıkçılara Aşure

İyi Parti'den Sağlıkçılara Aşure

İyi Parti Düzce İl teşkilatı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'inde görev yapan sağlıkçılara aşure dağıttı.

İyi Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver, İl Başkan Yardımcıları Kadir Erdoğan ve Erdoğan Kefeli tarafından pandemi kurallarına özenle dikkat edilerek sağlık çalışanlarına tek tek ikram edilen aşure ile, salgın süresinde yoğun mesai ile çalışan sağlık personeline teşekkür edildi. Merkez İlçe Başkanı Demet Boşver, pandemi süreci içinde sağlık personelinin büyük bir özveri ile çalıştığına dikkat çekti ve şu görüşlere yer verdi:

“ Dünyayı tehdit eden korona virüse karşı herkes tedbirli davranıyor. Ancak bu konuda en ön cephede çarpışan bizlerin sağlığı için her türlü fedakarlığı gösteren bir kesim var, o da sağlıkçılar.

Hastalığın her türlü riskini karşın bunları gözardı ederek hastaların iyileşmesi için çalışıyorlar. Hem kendilerini, hem ailelerini risk altında bırakan sağlık çalışanlarını gönülden alkışlıyorum. Hepimiz sağlıkçılara borçluyuz. Bu vesile ile bir kez daha vatandaşlarımızdan tedbir almalarını istiyoruz. Sosyal mesafeye dikkat edilmeli, kesinlikle maske takılmalıdır”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.10.2020
15:23

İyi partinin iyi insanları. Allah razı olsun sizden.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,61
sevda


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.