Korona ve Ekonomik Krizin Faturası İşçiye Kesiliyor

Korona ve Ekonomik Krizin Faturası İşçiye Kesiliyor

Korona ve Ekonomik Krizin Faturası İşçiye Kesiliyor

Vatan Partisi il Başkanı Fethi Sömez 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle bir açıklama yaptı Sönmez açıklamasında ;

Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun, 

   Ekonomik krizin derinleştiği ve ülkemizin koronavirüs salgınını aşmaya çalıştığı günlerde işçilerimiz de işini kaybetmekte veya kaybetmeyle karşı karşıyadır.
   Korona ve ekonomik krizin faturası işçilere kesilmemelidir. Düzce’de bazı işverenlerin işçileri ücretsiz izine çıkartarak İşkur üzerinden geçici işçi çalıştırıldığı şikayetleri gelmektedir.

Bu tür yanlışlardan derhal vazgeçilmeli, İşkur il müdürlüğü de böyle hilelere alet olmamalıdır.
 
  İşçi sınıfımız vatanseverdir ve millî duyguları yüksektir. Türkiye’nin bağımsızlığının korunmasında ve üretim devriminin hayata geçirilmesinde en önemli güvencemiz, işçi sınıfımızın bu nitelikleridir.
 
2021 yılının 1 Mayıs’ı, işçi sınıfımızın sendika üyesi olan veya olmayan, farklı statülerde çalışan, farklı siyasal görüşlerden tüm unsurlarının, başta vatan mücadelesi ve üretim devrimi olmak üzere, tüm ortak taleplerimiz etrafında birleştiği ve Türkiye’yi daha da güçlendirdiği bir anlayışla kutlanmalıdır.
 
Vatan Partisi, 1 Mayıs vesilesiyle, Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken, başta işçi sınıfımız olmak üzere, tüm milletimizi yaşanan ekonomik krizi aşma ve ekmek teknesini koruma mücadelesinde birlik beraberliğe ve üretim devrimini gerçekleştirmeye çağırmaktadır ifadelerine yer verdi.


 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.