İYİ Partili Nuran Sayman: Kadın Cinayetleri Sona Erene Kadar Susmayacağız

İYİ Partili Nuran Sayman: Kadın Cinayetleri Sona Erene Kadar Susmayacağız

İYİ Partili Nuran Sayman: Kadın Cinayetleri Sona Erene Kadar Susmayacağız

İYİ Parti Düzce Kadın Politikalarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı Nuran Sayman, gün geçtikçe artan kadın cinayetleri hakkında yayımladığı basın açıklamasında,uygulanan cezai hükümlerin yetersiz kaldığını vurguladı.

İYİ Parti olarak değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz diyen Kadın Politikalarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı Nuran Sayman, son günlerde tartışma konusu olan başörtüsüne dair değerlendirmede bulundu.

Sayman yaptığı yazılı açıklamada; “Ne yazık ki kadın cinayetleri gün geçtikçe katlanarak artmaktadır. Vahşice acımasızca hepimizi dehşete sürükleyecek şekilde kadınlar katlediliyor.. Her ölüm sonrası isyan  öfke teselli cümleleri kuruluyor ..Maalesef   toplumsal tepki bu konuda bir sonuca ulaşamıyor.. Hukuk vicdani hükümler vermiyor ,cezai hükümler yetersiz kalıyor.. Eğitim ve yasaların gücü bu mücadelede beraberce etkin rol oynayacaktır.. Genel başkanımızın ifade ettiği gibi  hukuk mücadelesine sonuna kadar destek olacak, ülkemizde kadına uygulanan şiddet ve kadın cinayetleri sona erene kadar susmayacağız.. İYİ parti olarak değerler üzerinden siyaset yapmıyoruz, yapmayacağız ..Başörtüsü kadınların inançları ile alakalı bir tercihtir siyasetin konusu olamaz, olmamalıdır .Bizler için önemli olan kadınların başlarına ne taktıkları veya ne giydikleri değil başlarına neler geldiği, nasıl bu bozuk düzende ayakta kalabilecekleri, sağlık ve huzur için de bir birey olarak nasıl yaşayabilecekleridir. Adalet bizler için en önemli kavramdır.. Yeni yılın tüm insanlığa, ülkemize sağlık huzur adalet  ve barış getirmesini dileriz” ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.