Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ayşe Keşir’e Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ayşe Keşir’e Övgü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilen Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i tebrik etti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir oldu.   AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam kongrede yaptığı konuşmada, 2015 yılında sıkıntılı bir dönemde aldığı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı görevini, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’e devredeceğini belirterek, Keşir’in ve ekibinin çıtayı çok daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede yaptığı konuşmasında, “İki dönemdir Kadın Kolları Başkanlığımızı yürüten Lütfiye Selva Çam'a partimize yaptığı tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Kendisiyle bundan sonra vekil olarak ve üstleneceği yeni sorumluluklarla yakından çalışmayı sürdüreceğiz. Ayşe Keşir, bilgili, tecrübeli, liyakatlı, gayretli bir kardeşimizdir. İnşallah yeni dönemde Ayşe Keşir ile Kadın Kolları'nın faaliyetlerini daha ileriye taşıyacağız. Kurulduğu günden beri samimiyetle çalışan tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Siyasete kadın inceliğini, üretkenliğini katan tüm kadınlarımıza aynı şekilde teşekkür ediyorum. İnşallah bu coşku 2023'ün müjdesidir” ifadelerine yer verdi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.03.2021
10:45

Ayşe hanım hakkında cumhurbaşkanının övgüleri değil duzce halkının ne düşündüğü önemli 2donemdir millet vekili hiç bir katkısını görmedi duzce onu oraya seçilerek değil ak partiden aday olduğu için orada

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,76
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.