Nezir Merttürk ; Şaşkınlık ve Üzüntü İçindeyiz,

Nezir Merttürk ; Şaşkınlık ve Üzüntü İçindeyiz

Nezir Merttürk ; Şaşkınlık ve Üzüntü İçindeyiz,

Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanlığı tarafından Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun istifasına ilişkin bir bildiri yayınlandı.

İl Başkanı Nezih Merttürk imzalı bildiri şu şekilde:

“Düzcespor Başkanı Sayın Gökhan Kapoğlunun istifasını şaşkınlık ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Futbol kulüpleri şehirlerin ve bölgelerin tanıtımında önemli rol oynamaktadır. Günümüzde spordan ziyade ekonomik yönü ağır basmaktadır. Kulüpler üstüne düşen görevi gerçek manasıyla yerine getirdiğinde bulunduğu şehirde veya bölgede çok güzel işlere imza atabilir. Vaktini boş ve gereksiz yere harcayan gençliği kötü ve zararlı alışkanlıktan uzak tutabilir, yaşlı genç kadın erkek hepsini bir çatı altında toplayabilir. Bütün şehri şampiyonluk hedefinde bir araya getirebilir. Siyaseten de iktidarı muhalefeti yine tek çatı altında bir hedefe yönlendirebilir.

Bütün bu pozitif düşünceler ile futbola baktığımızda Şehrimizin Takımı DÜZCESPOR yeni yönetimi ile hızını almış ve hedefine doğru emin adımlar ile ilerlerken maalesef Pandemi süreci başlamıştır. Bu süreç zarfında TFF unun hakka ve adalete aykırı kararları nedeni ile Düzcesporumuz da şampiyonluk hedefinde yara almıştır.

Henüz seçime girmemiş elinde yetki ve yaptırım imkanı olmayan Yeniden Refah Partisi Düzce teşkilatı olarak Kulübümüzü her platformda gerek katılarak gerekse basın ile destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz.

Sayın Kapoğlunun istifa mektubun da şehrimizin yerel yöneticileri ve siyasi erkler için söylemiş olduğu ve istifasının dayanak noktası üzücü bir durumdur ama maalesef doğrudur.

Desteklerini esirgeyen sayın il yöneticileri ve siyasi erkler unutmamalıdır ki  bu destek DÜZCESPOR kulübünden ve Düzceden esirgenmektedir. Kulüp başkan ve yöneticileri gelip geçicidir tıpkı sizler ve bizler gibi.

Bu memlekete kim iyi hizmet yapıyorsa arkasında durmamız ve desteklememiz boynumuzun borcudur. Bu sebeple Sayın Gökhan Kapoğlu’nun Düzcesporumuza yapmış olduğu olumlu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine de hatırlatmak istiyoruz! Düzce Halkının desteği size yeter. Düzce halkı Düzce ye emeği geçenleri asla unutmaz. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.