Bayraktar Ailesi Pürenli’de

T3 Vakfı Başkanı ve İnsansız Hava Araçları(İHA) ile Silahlı Hava Aracı(SİHA)'ları geliştiren Selçuk Bayraktar, eşi ve minik kızıyla birlikte Pazar günün Pürenli yaylasında dinlenerek geçirdi. Yayla havasının kendisinin dinlendirdiğini belirten Selçuk Bayraktar, çevreye atılan çöpler ile ilgili olarak ise serzenişte bulundu.

Kısaca T3 Vakfı olarak geçen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve kızı Canan Aybüke Bayraktar ile birlikte Pürenli Yaylası’nda stres attı.

 

Özellikle Silahlı İnsansız Hava Aracı Bayraktar Akıncı’yı hayata geçirmek için yoğun mesai harcayan Selçuk Bayraktar, dinlenmek ve stres atmak için geldiği Pürenli Yaylası’nda eşi ve çocuğuyla birlikte yoğun iş temposundan uzak bir gün geçirdi.

Pürenli Yaylası'nın eşsiz doğa manzaralarını da paylaşan Selçuk Bayraktar, Pürenli Yaylası'ndaki tatilinden kareleri de sosyal medya hesabında paylaştı.

Selçuk Bayraktar; “Gökyüzüne yaklaştıkça güzelleşen bir yol ve Pürenli Yaylası” paylaşımı ile yaylanın güzelliğini takipçileri ile paylaştı. Selçuk Bayraktar’ın paylaşımı binlerce takipçisi tarafından yeniden paylaşılırken yüzlerce takipçisi de yorum yazarak destek verdi.  

Selçuk Bayraktar, Pürenli yaylasında sorumsuz ve vurdum duymaz piknikçilerin ardında bıraktıkları pisliklerden dolayı oluşan çevre kirliliğini de dile getirerek yayladaki ve yayla yolundaki çevre kirliliğini ifade etti Selçuk bayraktar; “Evimizde yere atmayı düşünemeyeceğimiz çöpleri yer yer buralarda görmek çok üzücüydü. Birkaç adımlık mesafelerde kamp ateşi kalıntıları keza... Emek verilmiş bir sanat eseri gördüğümüzde zarar vermemek için gösterdiğimiz özenin çok daha fazlasını hak ediyor bu güzellikler” ifadelerini de yine sosyal medya hesabında paylaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.10.2020
10:27

Heyyyyy Milli parklar,Çevre ve şehirccilik,İl özel idaresi,Orman işletme müd. Belediyeler,yalandan çevreciler,doğal hayatı sevenler,... Bu adamı bütün dünya izliyor,takip ediyor....Reklam iyide ...kötü reklam oldu......Bunada mı? REİS el atacak...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,30
sevdam DÜZCE
26.10.2020
09:03

Hey Yalacı DÜZCE liler ne bu şimdi...Turizm müdürlüğü ve diğerleri yüzünüzü doğaya dönün bilmem nere değil!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,23
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.